Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022
Connect with us

Αθλητισμός

Αργοπεθαίνει το ερασιτεχνικό

Δημοσιεύθηκε

στις

Άνθρωποι του ποδοσφαίρου μιλούν στη «Γ» για τη διακοπή των πρωταθλημάτων κάνοντας λόγο για ημίμετρα

Όταν μιλάμε για πανδημία το ποδόσφαιρο σίγουρα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο η «Γ» πήρε την άποψη ανθρώπων του ποδοσφαίρου για τη νέα διακοπή τόσο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όσο και στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Όλοι αρχικά ανέφεραν ότι η υγεία προηγείται, όμως μιλούν και για μέτρα που δεν είναι αποδοτικά. Επίσης διερωτώνται για ποιο λόγο συνεχίζονται οι προπονήσεις από την στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση αφού το πρόβλημα τις μετάδοσης του ιού θα παραμένει.

Όσον αφορά το αν καταφέρουν οι ομάδες να επιστρέψουν δυνατές μετά από αυτή τη νέα διακοπή πιστεύουν ότι θα είναι πολύ δύσκολο αφού αυτή την χρονική στιγμή όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν αρχίσει να βρίσκουν τον ρυθμό τους.

Πάμε όμως να δούμε τι ακριβώς ανέφεραν έξι ποδοσφαιριστές για τη διακοπή και για το αν οι ομάδες θα μπορέσουν να επιστρέψουν δυνατές.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΒΑΡΗΣ

Ο πρόεδρος του Διαγόρα Βραχνεΐκων, Χρήστος Λούβαρης, δήλωσε: «Αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων των πολιτών αλλά δεν μπορεί να παίρνουν ημίμετρα εις βάρος κάποιων επαγγελματιών ή ομάδων.

Σταματώντας το ποδόσφαιρο οικονομικά πλήττονται οι ομάδες και όλα τα παιδιά αφού δεν θα είναι στα γήπεδα και θα μαζευτούν σε πλατείες, καφετέριες, μπαρ και σε χώρους που η μετάδοση του ιού είναι πιο εύκολη. Αυτά είναι κατά την γνώμη μου ελλιπή μέτρα.

Εμείς θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο και θα περιμένουμε την απόφαση της ΕΠΟ πότε θα ξεκινήσουμε πάλι.

Αυτό όμως που σαν Διαγόρας προτείναμε στην ΕΠΟ είναι να διεξαχθούν οι ανακληθέντες αγώνες έτσι ώστε όταν με το καλό ξαναξεκινήσουμε να υπάρξει ισότητα και να έχουμε όλοι τα ίδια παιχνίδια».

 

ΣΠΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο προπονητής του Αστέρα Τσουκαλεΐκων Σπύρος Αθανασόπουλος τόνισε: «Θεωρώ πως από την στιγμή που διακόπτουν τους αγώνες θα έπρεπε να διακοπούν κι οι προπονήσεις διότι και εκεί υπάρχει ο κίνδυνος και δεν νομίζω ότι στο θέμα υγείας υπάρχει κόκκινη και κιτρίνη ζώνη. Εμείς στον Αστέρα Τσουκαλεΐκων διακόψαμε και τις προπονήσεις μας.

Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση και δυστυχώς καμία ομάδα δεν μπορεί να την διαχειριστεί όπως πρέπει διότι απαιτούνται χρήματα για να γίνουν τα τεστ, χρήματα τα όποια δεν είναι δυνατόν να δίνονται κάθε εβδομάδα από ερασιτεχνικές ομάδες διότι τα φέρνουν δύσκολα περά. Καθημερινά ακούμε στις ομάδες να βγαίνουν κρούσματα, οπότε ορθώς διακόπηκε…

Η ζημιά για τις ομάδες είναι δεδομένη από την στιγμή που έχουν χαλάσει κάποια χρήματα από το καλοκαίρι και βλέπουν να πηγαίνουν όλα στράφι. Υπάρχει μια κοροϊδία γενικότερα πιστεύω. Το ποδόσφαιρό μας δυστυχώς αργοπεθαίνει και σε λίγο καιρό δεν θα ασχολείται κανείς, θα είναι μια ωραία ανάμνηση.

Η Γ.Γ.Α. έβαλε το καλοκαίρι σε μια διαδικασία τις ομάδες με σκοπό να τους διαθέσει κάποια χρήματα τα οποία δυστυχώς αγνοούνται. Αυτό και μόνο λέγεται κοροϊδία, κρίμα για όλους μας και τον αγώνα που δίνουμε για το ποδόσφαιρο που αγαπάμε».

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΚΟΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ

Ο προπονητής της Αρόης Γιάννης Δρακοπαναγιωτάκης ανέφερε: «Για εμένα η διακοπή ήταν αναμενόμενη μιας και τα κρούσματα ημέρα με την ημέρα ανεβαίνουν και ο κίνδυνος πια είναι πολύ μεγάλος. Βέβαια στην Αχαΐα προς το παρόν δεν έχουμε έντονο πρόβλημα και για αυτό θα έπρεπε να μην διακοπεί το πρωτάθλημα. Η εξήγηση που δίνω εγώ είναι ότι βλέπουν έξαρση της πανδημίας και για αυτό διέκοψαν την αγωνιστική δράση.

Επιπλέον η προσέλευση φιλάθλων χωρίς να τηρούνται τα κατάλληλα μέτρα, στα ματς του ερασιτεχνικού. Μιλάω σε πανελλήνια έκβαση, ίσως θορύβησε τους αρμόδιους και μέτρησε πολύ στο σκεπτικό τους για λουκέτο στο ερασιτεχνικό. Δεν ξέρω πότε θα επανέλθουμε στην δράση.

Αλλά για την ομάδα μου θα είναι δύσκολο να διαχειριστούμε την κατάσταση μόνο από προπονήσεις, μιας και δεν θα υπάρχει το κίνητρο του αγώνα και συνάμα κάποια παιδιά που έχουμε στο ρόστερ και είναι φοιτητές θα γυρίσουν προσωρινά στα σπίτια τους. Και αυτή την χρονική στιγμή είναι αβέβαιο πότε θα παίξουμε πάλι».

 

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο προπονητής του Αχαιού Σαραβαλίου δήλωσε: «Το σημαντικότερο πράγμα είναι η υγεία όλων μας, η απόφαση είναι σεβαστή με κάποιους ενδοιασμούς. Για ποιο λόγο μια ομάδα να κάνει προπόνηση από την στιγμή που δεν αγωνίζεται.

Αυτά είναι ημίμετρα γιατί τώρα είμαστε σε κίτρινο επίπεδο και το πιθανότερο σε δέκα μέρες να είμαστε σε κόκκινο, οπότε πρέπει να βρεθεί μια λύση για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Πρέπει να μάθουμε να ζούμε πλέον με τον κορωνοϊό γιατί από ό,τι φαίνεται δεν είναι κάτι περαστικό».

 

 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο παράγοντας της Δόξας Νιφορεΐκων Ηρακλής Πετρόπουλος ανέφερε: «Θεωρώ ότι η διακοπή θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στις ομάδες γιατί είναι μια περίοδος που οι ποδοσφαιριστές αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό και ξαφνικά σταματούν τα παιχνίδια.

Νομίζω ότι από τη στιγμή που είμαστε σε κίτρινο επίπεδο θα έπρεπε να συνεχιστούν οι αγώνες. Τις επιπτώσεις αυτής της διακοπής θα τις δούμε με την επανέναρξη. Ελπίζω να είναι πολύ προσωρινό το μέτρο και να αρχίσουν πάλι τα παιχνίδια σύντομα».

 

ΧΑΡΗΣ ΡΑΝΤΟΣ

Ο προπονητής του Αετού Πατρών, Χάρης Ράντος τόνισε: «Γενικά από την αρχή της ιστορίας με τον κορωνοϊό ζούμε μια κατάσταση αβεβαιότητας. Πλέον έχει φύγει ο φόβος και τη θέση του έχει πάρει ο προβληματισμός. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα οδηγηθούμε σε μέτρα ανάλογα του περασμένου Μαρτίου και είναι θέμα ημερών να σταματήσουν και οι προπονήσεις.

Πιστεύω όμως πως τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Πιστεύω πως θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα για να υπολείπονται λιγότερες αγωνιστικές.

Γνωρίζαμε ότι αυτή την περίοδο θα υπάρχει αποσταθεροποίηση οπότε θα έπρεπε να έχουμε παίξει τουλάχιστον 10 αγωνιστικές πρωταθλήματος και 3 φάσεις κυπέλλου. Όσον αφορά τον Αετό θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς είμαστε μια ομάδα νεανική που στηρίζεται στην ομοιογένεια, στοιχεία που δε χάνονται από τη μια μέρα στην άλλη».

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΡΙΜΠΟΥΖΑΣ

Ο προπονητής των Ακαδημιών του Δαβουρλή Κ92 ανέφερε: «Η κοινωνία τα σωματεία και οι αθλητές παρά τις τόσες και επίμονες αντιδράσεις μέσα σε όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες, στο μεγαλύτερο, τουλάχιστον, βαθμό είχε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, κάποιοι αναγκάστηκαν λόγω της επιβολής προστίμου να συμμορφωθούν κάποιοι άλλοι πιστεύοντας στην ύπαρξη της πανδημίας ήθελαν να διασφαλίσουν τη σωματική τους ακεραιότητα και κάποιοι άλλοι θεωρούν πως η ελευθερία είναι η θέληση να είναι κανείς υπεύθυνος απέναντι στον εαυτό του.

Όμως τα μέτρα στα μέτρα και οι ανακοινώσεις στις ανακοινώσεις έχουν γκρεμίσει δυστυχώς όλο το οικοδόμημα που λέγεται ερασιτεχνικός αθλητισμός. Οι αθλητές προσπαθούν μάταια από τον Φεβρουάριο του 2020 να βρουν μια ισορροπία και να αποκτήσουν έναν αγωνιστικό ρυθμό . Τα σωμάτια προσπαθούν απεγνωσμένα να επαναφέρουν τους αθλητές στην ενεργό δράση.

Οι προπονητές φτιάχνουν και ξανά φτιάχνουν απ την αρχή προγραμματισμό στον προγραμματισμό χωρίς να γνωρίζουν πότε θα αρχίσουν οι αγώνες πότε θα σταματήσουν ,εάν σταματήσουν ,το εάν θα κάνουν η όχι προπόνηση σήμερα ή αύριο . Όλο αυτό δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο στην διάλυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού . Η ζημιά είναι μεγάλη στον αθλητισμό και σε όλη την κοινωνία μας γενικότερα .

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και τον χρειαζόμαστε ΟΛΟΙ . Εύχομαι άμεσα αγωνιστικούς χαιρετισμούς με χειραψίες κανονικές».

 

 

Αθλητισμός

Οι αθλητικές μεταδόσεις 5/12/2022 – Οι αγώνες του Μουντιάλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα ματς για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την Basket League ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.

Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις:

15:15 ΕΡΤ3 Athens Kallithea – ΑΕΚ Β Super League 2

17:00 ANT1 Ιαπωνία – Κροατία FIFA Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ

18:00 Novasports Start ΠΑΟΚ – Άρης Λεμεσού Φιλικός Αγώνας

19:15 ΕΡΤ3 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Basket League

21:00 ANT1 Βραζιλία – Νότια Κορέα FIFA Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ

Περισσότερα

Στοίχημα

Διπλασιασμοί στο Μουντιάλ και συνδυαστικό 2.67 στο ελληνικό «κλάσικο»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Όλα τα φαβορί πέρασαν ως τώρα στις 4 αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του Μουντιαλ 2022 (Ολλανδία, Αργεντινή, Γαλλία, Αγγλία), έρχεται η σειρά της Βραζιλίας, που θα επιδιώξει να το πράξει κι αυτή απέναντι στη Νότια Κορέα. Λίγο πιο αμφίρροπο το άλλο ματς, ανάμεσα σε Ιαπωνία και Κροατία. Ντέρμπι στην Basket League, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει νίκη ψυχολογίας για να ανακάμψει και τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της φετινής σεζόν.

 

  1. Ιαπωνία – Κροατία (17:00)

Ματς για τους «16» του Μουντιάλ. Η Ιαπωνία έκανε την έκπληξη, πέταξε εκτός τους Γερμανούς και με τη νίκη επί της Ισπανίας τερμάτισε στην 1η θέση του 5ου ομίλου. Η ψυχολογία στην αποστολή είναι στα ύψη, ουσιαστικά οι «Σαμουράι» έχουν πετύχει το στόχο τους και ψάχνουν την υπέρβαση. Η φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης, Κροατία, μπορεί να μην ενθουσίασε στον 6ο όμιλο, ωστόσο διαθέτει εμπειρία στο ρόστερ και γενικά στις μεγάλες διοργανώσεις βγάζει χαρακτήρα. Θα ποντάρουμε στο 2.05 του να σκοράρουν αμφότερες. 

 

  1. Βραζιλία – Νότια Κορέα (21:00)

Κλείνουμε με τον δεύτερο αγώνα της ημέρας για τους «16» του Μουντιάλ. Ευχάριστο νέο για τη «Σελεσάο» η επάνοδος του Νεϊμάρ, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και είναι αρκετά πιθανό να ξεκινήσει βασικός. Δυσάρεστο οι τραυματισμοί των Άλεξ Τέλες και Γκαμπριέλ Ζεσούς που χάνουν το υπόλοιπο τουρνουά. Η Νότια Κορέα εξασφάλισε στο όριο την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση και βρίσκεται απέναντι στο πρώτο φαβορί για να σηκώσει την κούπα. Ο άσος είναι υπερβολικά χαμηλά (1.30), στη λογική πως η Βραζιλία παίρνει «επαγγελματικές» νίκες όταν χρειάζεται και δεν «σκοτώνει» τους αντιπάλους της, θα ποντάρουμε στο 1.98 του συνόλου 2-3 G. 

 

  1. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (19:15)

Ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League. Ο Ολυμπιακός έχασε με 82-71 από την Έφες στην Κωνσταντινούπολη, αποτέλεσμα που χάλασε κάπως το κλίμα μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έχει κάνει στη σεζόν. Υπάρχει δυσαρέσκεια από τη διοίκηση για την απόδοση συγκεκριμένων παικτών. Σε φάση ανάκαμψης βρίσκεται ο Παναθηναϊκός κι ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Ζάλγκιρις στο Κάουνας, που ήταν η πέμπτη διαδοχική σε όλες τις διοργανώσεις. Ματς λεπτών ισορροπιών, θα ποντάρουμε στο 2.67 του άσου μαζί με το Over 13,5 πόντους του Ντέρικ Γουίλιαμς.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Εξαρτάται από την ίδια

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Παναχαϊκή υποχώρησε στην 6η θέση και θέλει επειγόντως ενίσχυση

Η Παναχαϊκή μετά την εκτός έδρας ήττα την Παρασκευή από την Ηλιούπολη με 2-1 υποχώρησε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς.

Μια ήττα που φυσικά δεν περίμεναν οι κοκκινόμαυροι όμως καλύτερα που έγινε αυτή την χρονική στιγμή παρά αργότερα. Και αυτό το αναφέρουμε εφόσον θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα. Για να γίνει όμως αυτό τον Γενάρη η διοίκηση πρέπει να κάνει μεταγραφές και πάση θυσία χρειάζεται έναν επιθετικό ο οποίος θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Αν η διοίκηση δεν κάνει προσθήκες τότε μην περιμένουμε τίποτε άλλο από το να διεκδικήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Αυτό όμως θα έχει και τα αρνητικά του και ένα από αυτά -το βασικότερο- να χάσει τον κόσμο της. Πολλές φορές έχουμε αναφέρει ότι ο κόσμος της Πάτρας δεν αντέχει άλλο να βλέπει την ιστορική ομάδα της Παναχαϊκής να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα που σημείωσαν οι κοκκινόμαυροι είναι αυτά που έφεραν τον κόσμο στο γήπεδο. Οπότε όλοι στην ΠΑΕ πρέπει να καταλάβουν ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και αυτό αν θέλει τον κόσμο στο πλευρό της. Σε διαφορετική περίπτωση οι κοκκινόμαυροι θα αγωνίζονται δυστυχώς παρουσία ελάχιστων θεατών.

 

 

Ψήφισε τον MVP

Η διοίκηση της Παναχαϊκής θέλοντας να ελαφρύνει το κλίμα μετά την ήττα της Παρασκευής προχώρησε σε έναν διαγωνισμό. Οι φίλαθλοι έβγαλαν τον mvp των αναμετρήσεων μέχρι την 4η αγωνιστική. Ο νικητής που θα προκύψει μετά από κλήρωση θα κερδίσει την επίσημη φανέλα της Παναχαϊκής.

Φυσικά δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρει κανείς ποιος είναι ο mvp των πρώτων αγωνιστικών αφού αυτός δεν είναι άλλος από τον Λιποράσε.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 8/12 και ώρα 18:00. Ο νικητής, μεταξύ των συμμετεχόντων, θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 9/12.

 

 

Ασταμάτητη η Κηφισιά

Η Κηφισιά συνέχισε τον «χαβά» της στην Super League 2, καθώς επικράτησε 4-0 της Προοδευτικής εκτός έδρας και έκανε το 4×4 όντας μόνη πρώτη στον Νότιο Όμιλο.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων φιγουράρει μόνη πρώτη στην βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου όντας στο +2 από Καλαμάτα, Ηλιούπολη και Απόλλωνα Σμύρνης ενώ έχει σημειώσει 10 τέρματα και ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ.

Τα τέρματα της ομάδας του Γιώργου Πετράκη σημείωσαν οι Κουιρουκίδης (45′ & 75′), Τεττέι (52′) και Μαζουλουξής (90′).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Μάγγος): Αστράς, Καρρίκι, Σινγκ (64′ Γιαννιτσάνης), Ποτουρίδης, Παντελίδης (74′ Αλεξίου), Μεγαρίτης, Πίσσας, Παυλίδης, Νταβιώτης (13′ λ.τ Τσακίρης), Αγγελόπουλος (64′ Παύλας), Ευθυμίου.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος (74′ Μαζουλουξής), Βαφέας, Μπαρμπόσα, Να’α, Πέιος (51′ Γκίνη), Νοικοκυράκης, Παπασάββας, Ταλάλ (74′ Παυλάκης), Κουιρουκίδης (80′ Καλλέργης), Τετέι (80′ Πρίτσας).

 

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Οι μάγκες… με τα κοκκινόμαυρα

Την ιστορία της ομάδας κρατάνε ψηλά οι μάγκες του Χάρη Ράντου που για το πρωτάθλημα της 5ης αγωνιστικής της Super League 2 καθάρισαν εκτός έδρας την Ηλιούπολη με το ευρύ 3-0.

Οι κοκκινόμαυροι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με γκολ που σημείωσε ο Βατής για να διπλασιάσει τα τέρματα πέντε λεπτά αργότερα ο Ντούνης (0-2). Ο Βατής ήταν αυτός που στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ έκλεισε το σκορ σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τρίτο της ομάδας του.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ράντος): Γεωργόπουλος, Ανδριακόπουλος, Γερολυμάτος (65´ Ταραλίδης), Σταυρόπουλος, Τασόπουλος, Βατής (80´ Παπαδόπουλος),Διαμαντόπουλος (80´ Κωστέλλος), Κατσαΐτης, Αθανασόπουλος (48´ Σταθόπουλος, λόγω τραυματισμού), Ντούνης, Κουραχάνης (65´ Ξένος).

*Να θυμίσουμε ότι οι ομάδες της Κ16 και Κ14 το Σάββατο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος «Attica Soccer» ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 κόντρα στο Αιγάλεω και έχασαν με 3-0 από την ΑΕΚ αντίστοιχα.

 

 

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

5η αγωνιστική (4/12)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Νίκη Βόλου…………1-0

ΑΕΛ – Θεσπρωτός……………………………………..2-0

ΝΠΣ Βέροια – Αλμωπός Αριδαίας……………….1-0

Μακεδονικός – Ηρακλής……………………………2-0

Παναθηναϊκός Β – Πανσερραϊκός………………0-1

Διαγόρας Ρόδου – ΠΑΟΚ Β……………………….2-3

Απόλλων Πόντου – Απόλλων Λάρισας…..(σήμερα)

Ρεπό: Ηρακλής Λάρισας.

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

6η αγωνιστική (11/12)

Απόλλων Λάρισας – Αναγέννηση Καρδίτσας

Νίκη Βόλου – Διαγόρας Ρόδου

ΠΑΟΚ Β – Ηρακλής Λάρισας

Πανσερραϊκός – Μακεδονικός

Ηρακλής – ΝΠΣ Βέροια

Αλμωπός Αριδαίας – ΑΕΛ

Θεσπρωτός – Απόλλων Πόντου

Ρεπό: Παναθηναϊκός Β.

 

 

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΟ Ρουφ – Ηρόδοτος…………………….1-2

Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β………………….0-0

Ηλιούπολη – Παναχαϊκή…………………..2-1

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΕ Χανιά………..1-0

Καλαμάτα – ΠΑΕ Επισκοπή………………1-0

Προοδευτική – ΠΑΕ Κηφισιά…………….0-4

Καλλιθέα – ΑΕΚ Β……………………..(σήμερα)

Ρεπό: ΟΦ Ιεράπετρας.

ΕΠΟΜΕΝΗ

6η αγωνιστική (11/12)

Ηρόδοτος – Καλλιθέα

ΑΕΚ Β – Προοδευτική

ΠΑΕ Κηφισιά – ΟΦ Ιεράπετρας

ΠΑΕ Επισκοπή – Απόλλων Σμύρνης

ΠΑΕ Χανιά – Ηλιούπολη

Παναχαϊκή – Αιγάλεω

Ολυμπιακός Β – ΠΑΟ Ρουφ

Ρεπό: Καλαμάτα

 

 

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα