Τετάρτη 12 Μαΐου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μαρτζάκλης: «Μέλημά μας η απόλυτη εφαρμογή των μέτρων»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης ερωτηθείς από την «Γ» ανέφερε πως η Αστυνομία δίνει τη δική της μάχη καθημερινά με όλες τις δυνάμεις της προκειμένου να εφαρμοστούν οι νόμοι και να προστατευθούν οι πολίτες.

«Παρακαλώ τους πολίτες να εφαρμόζουν πιστά τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αποφυγή μετάδοσης της πανδημίας» δηλώνει μέσω της «Γ» και διαμηνύει πως η Αστυνομία θα επιδείξει μηδενική ανοχή σε όλους όσοι παραβιάζουν τη νομοθεσία και θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μαρτζάκλης προχθές τα μεσάνυχτα επιθεώρησε τους αστυνομικούς ελέγχους που έγιναν μετά από συντονισμένη επιχείρηση στο κέντρο της Πάτρας, ενώ χθες επισκέφθηκε την Ηλεία και αναμένεται να μεταβεί και στην Αιτωλοακαρνανία.

Πάντως, οι εντολές που έχουν δοθεί σε όλους τους αστυνομικούς είναι οι έλεγχοι να είναι σαρωτικοί προς πάσα κατεύθυνση, από τους πολίτες που διέρχονται στους δρόμους χωρίς μάσκα, αλλά και την υποχρεωτική χρήση στους εσωτερικούς χώρους (υπηρεσίες και καταστήματα) από την αυστηρή τήρηση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και της απαγόρευσης κυκλοφορίας στους δρόμους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτική Αχαΐα: Η μεγάλη επένδυση και το ενδιαφέρον από Αυστρία

Δημοσιεύθηκε

στις

– Ένας ταξιδιώτης από την Αυστρία θα φτάσει τις επόμενες μέρες στην περιοχή.

Η παρουσία του θα είναι πολύ σημαντική, καθώς θα κρίνει το μέλλον μιας σημαντικής επένδυσης στη Δυτική Αχαΐα.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: “Ζωντάνεψαν” τα παραδοσιακά καφενεία

Δημοσιεύθηκε

στις

-Πλήθος κόσμου τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της Πάτρας, αλλά και στις συνοικίες, όπου «ζωντάνεψαν» πολλά παραδοσιακά καφενεία.

Μέσα και έξω από τα μαγαζιά. Χαίρονται τη νέα κατάσταση, τη μικρή «ελευθερία» και ελπίζουν πως όσο περνάει ο καιρός θα είναι καλύτερα. Έστω και αν τα νούμερα των τελευταίων ημερών δεν είναι ευχάριστα.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πόσα κρούσματα κατέγραψε η Πάτρα την Τρίτη(11/5)

Δημοσιεύθηκε

στις

253 κρούσματα κατέγραψε ο ΕΟΔΥ για την Τρίτη 11 Μαΐου στους 3 νομούς της Δυτικής Ελλάδας.

Στην Αχαΐα εντοπίζονται 72 νέα κρούσματα και σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο κατανέμονται ως εξής:

Πάτρα: 49

Κάτω Αχαΐα: 4

Αίγιο: 11

Διακοπτό: 1

Ερυμάνθεια: 4

Κλειτορία: 1

Χαλανδρίτσα: 1

Κουλούρα: 1

 

 

 

Περισσότερα
EKO
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Super market arapis
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα