Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αθώος για τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας ο Νίκος Νικολόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Αθώος κρίθηκε χθες ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος και πρώην βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος από το Δικαστήριο που έκρινε την μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του αναφορικά με τις δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία.

«Όσα λέω για την ομοφυλοφιλία είναι όσα υποστηρίζει η Αγία Γραφή οι κανόνες των οικουμενικών Συνοδων οι διδαχές των Αποστολών και των Πατέρων. Ασφαλώς και δεν είναι ούτε

ρατσιστικά ούτε υποκινούν βία σε βάρος οποιουδήποτε!», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Νικολόπουλος στον απόηχο της δικαστικής απόφασης.

Και συνέχισε: «Η Ελληνική Δικαιοσύνη για μία ακόμα φορά απέδειξε σήμερα ότι η υπεράσπιση αρχών και αξιών που εμπεριέχονται στο Ευαγγέλιο και την Χριστιανική διδασκαλία, επ΄ ουδενί στρέφονται κατά της αυτοδιάθεσης του ατόμου και του αναφαίρετου δικαιώματός του να διατηρεί οποιονδήποτε σεξουαλικό προσανατολισμό, πολύ περισσότερο δε, επ΄ουδενί αποτελούν προτροπή προς οποιαδήποτε μορφή βίας και ρατσισμού».

Και καταλήγει, «θα συνεχίσω να ομιλώ τη γλώσσα της ειλικρίνειας και της αλήθειας με την οποία πάντα μιλάω και να υπερασπίζομαι τον εαυτό και τις αρχές μου σε κάθε βήμα, σε κάθε εποχή και απέναντι σε οποιονδήποτε, με τον σεβασμό και το θάρρος που ταιριάζει σε έναν πολιτικό που τιμάται τόσα πολλά χρόνια από τους Έλληνες πολίτες που ακόμα πιστεύουν στον Θεό, στην Πατρίδα, την Δημοκρατία και την Οικογένεια».

Ροή ειδήσεων

Advertisement