Connect with us

Παναχαϊκή

Η Σούπερ Λιγκ 2 ανακοίνωσε χθες αναβολή της πρεμιέρας για 14-15/11, η Παναχαϊκή στο περίμενε

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου, λέει η παροιμία. Η ταλαιπωρημένη Σούπερ Λιγκ 2 βλέπει για μια ακόμα φορά να ανατρέπονται τα σχέδιά της καθώς χθες ανακοινώθηκε πως πήρε παράταση η πρεμιέρα για το σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου με την Παναχαϊκή να περιμένει αναγκαστικά τις εξελίξεις.

Οι λόγοι της νέας παράτασης είναι τρεις. Ο ένας πως ακόμα η νέα ΚΥΑ που θα συμπεριλαμβάνει στις εξαιρέσεις και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, δεν έχει εκδοθεί ακόμα όποτε και πρακτικά δεν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Ο άλλος λόγος ότι ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, παράγοντας πολύ κρίσιμος αφού αλλιώς δεν υπάρχουν έσοδα για τα σωματεία.
Στο κομμάτι αυτό λέγεται πως η ΕΡΤ αναμένεται σύντομα να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση για τις ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2 ώστε οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία ωστόσο μέχρι να πέσουν οι υπόγραφες, τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Ο τρίτος λόγος είναι ότι ορισμένες ΠΑΕ δεν έχουν πάρει ακόμη πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ και έτσι δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.
Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ
Στο χθεσινό Δ.Σ. την Παναχαϊκή εκπροσώπησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Μπάρλος ο οποίος έθεσε τις θέσεις της ομάδας τόσο στο κομμάτι της έναρξης όσο και σε αυτό με την ΕΡΤ.
Οι πληροφορίες λένε πως η θέση της πατρινής ομάδας είναι πάγια και είναι υπέρ της έναρξης του πρωταθλήματος ωστόσο είπαμε πως αυτό θα συμβεί μόνο αν εκδοθεί η νέα ΚΥΑ από τη Γ.Γ.Α., κάτι που οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής λένε πως θα γίνει πολύ σύντομα.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες: «Σας ενημερώνουμε ότι εν αναμονή της ΚΥΑ που θα συμπεριλάβει την Super League 2 στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και λόγω της συνέχισης των διαπραγματεύσεων με την ΕΡΤ Α.Ε. για την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η έναρξη του πρωταθλήματος της SL2 μετατίθεται για την ερχόμενη Κυριακή 15 Νοεμβρίου».
Η ουσία είναι πως δεν έχουμε δράση το σαββατοκύριακο και οι εξελίξεις μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα όμως όλα είναι ανοιχτά.
ΤΟ ΤΟ LOCKDOWN ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Βέβαια είναι αρκετά μακριά το επόμενο Σαββατοκύριακο αφού οι εξελίξεις τρέχουν καθημερινά και τα μέτρα αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώσε lockdown για 3 εβδομάδες αφού τα κρούσματα σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Οπότε η κυβέρνηση είναι σχεδόν απίθανο να δώσει έγκριση να παιχτεί ποδόσφαιρο. όμως θα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώβσεις τις επόμενες ώρες.
ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ
Οι άνθρωποι της πατρινής ομάδας, μη έχοντας άλλη επιλογή συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους και περιμένουν τις εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας και αν τελικά θα οδηγηθούμε σε δράση.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και το σημαντικό για τον Παπαδόπουλο είναι πως έβγαλε σχεδόν όλο το πρόγραμμα ο Πλιάτσικας που δείχνει πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Οι μοναδικοί που ακόμα δεν συμμετέχουν στην προπόνηση είναι ο Αργυρόπουλος και ο Μπρους που είχε ένα μικρό σφίξιμο στο πόδι και προληπτικά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, οι «κοκκινόμαυροι» υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του έκαναν προπόνηση ειδικής αντοχής και ταχυδύναμης. Παράλληλα, έγιναν και αγωνιστικά παιχνίδια 4 εναντίον 4.
Οι παίκτες της Παναχαϊκής θα προπονηθούν και σήμερα στο κεντρικό στάδιο του Παμπελοποννησιακού και μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει σε ποιο γήπεδο θα γίνει προπόνηση το σαββατοκύριακο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement