Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Με το δεξί η ομάδα της Πάτρας στο πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδος

Δημοσιεύθηκε

στις

Με το δεξί ξεκίνησε την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα παλαίμαχων Δυτικής Ελλάδας που ξεκίνησε προχθές, η ομάδα της Πάτρας η οποία πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση νίκησε με 5-0 την ομάδα της Αμαλιάδας.

Τα γκολ για τους Πατρινούς πέτυχαν οι Τσαλπατούρος, Νεμουτιάνος, Κατσαΐτης και δύο ο Χρήστος Νικολόπουλος.
Η ομάδα της Πάτρας έκανε σπουδαία εμφάνιση με μαέστρο τον Χρήστο Γερολυμάτο.
Όμως εκτός από το αγωνιστικό μέρος, το παιχνίδι είχε και άλλο σκοπό, αφού στην αρχή του παιχνιδιού τιμήθηκαν τρεις σπουδαίοι παίκτες που έπαιξαν στον Αστέρα Αμαλιάδος, και όχι μόνο.
Συγκεκριμένα ο Σύλλογος Παλαίμαχων Πάτρας τίμησε τον ποδοσφαιριστή Νίκο Γκρίλλα που έπαιξε σε Παναχαϊκή, Πανηλειακό και Αστέρα.
Επίσης βραβεύθηκαν από τους παλαίμαχους Αμαλιάδος οι  Γρηγόρης Πλιάτσικας και Κώστας Θεοδοσίου για την προσφορά τους στην ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδος.
Η ιδέα είχε πέσει αρκετό καιρό στο τραπέζι όμως πρόσφατα υλοποιήθηκε και αποφασίστηκε να διεξαχθεί πρωτάθλημα μεταξύ 8 ομάδων παλαίμαχων, με την συμμετοχή του συλλόγου παλαίμαχων Πατρών, του Ατρόμητου Πάτρας, της Αμαλιάδος, της Ζαχάρω, της Ζακύνθου, των Λεχαινών, της Ανδραβίδας και της Σελέστε.
Το πρωτάθλημα ξεκίνησε και τα παιχνίδια θα γίνονται διπλά, μέσα-έξω κάθε 15 μέρες (δύο το μήνα για κάθε ομάδα) και θα κρατήσει καλώς εχόντων της πανδημίας έως τον Απρίλιο…
Η 1η αγωνιστική έγινε την Δεύτερα και εκτός από τη νίκη της Πάτρας έναντι της Αμαλιάδας, αγωνίστηκαν και οι παλαίμαχοι του Ατρόμητου που επικράτησαν με 1-0 της Σελέστε.


Ροή ειδήσεων

Advertisement