Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην εποχή που τα πρωτόγνωρα συμβαίνουν… δύο φορές

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανεξάρτητα από τις παραβάσεις που ανακοινώθηκαν από την τοπική αστυνομία, οφείλουμε να πούμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων της περιοχής, όπως και το σύνολο των πολιτών, έχει πειθαρχήσει στα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα η Πάτρα, ακόμα και λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα να μοιάζει με άδεια πόλη.

Το γεγονός δεν είναι πρωτόγνωρο, καθώς το ζήσαμε και την περασμένη άνοιξη. Κάθε φορά όμως που υφίσταται μία απαγόρευση κυκλοφορίας εν καιρώ ειρήνης και δημοκρατίας, δεν παύει να είναι ένα αξιοσημείωτο γεγονός. Κάτι που δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι να το ζήσουμε δύο φορές σε οκτώ μήνες, εξαιτίας του μεγάλου αόρατου εχθρού, δηλαδή του κορωνοϊού.

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Έλεγχοι σε Νότιο Πάρκο, Μαρίνα και άλλα σημεία για την τήρηση των μέτρων

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίστηκαν και το απόγευμα της Τρίτης οι εντατικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο αλλά και σε διάφορα σημεία της Πάτρας για την επιτήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Νότιο Πάρκο, Ρήγα Φεραίου, Μαρίνα ήταν το επίκεντρο των ελέγχων με τους συμπολίτες μας στην μεγαλύτερη πλειοψηφία τους, να φορούν μάσκες και να έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα η σμς για την κατ’ εξαίρεση μετακίνηση.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: Ο υποσιτισμένος ηλικιωμένος και ο ρόλος της συζύγου του

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκ σε χωριό της ορεινής Αχαΐας. Άνδρας βρέθηκε υποσιτισμένος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σώσουν.

Η κλειστή κοινωνία του χωριού βοά πως υπεύθυνη για την όλη κατάσταση είναι η γυναίκα του, στα χέρια της οποίας σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες περνούσε τα πάνδεινα.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Καταδίωξη Ι.Χ που αγνόησε σήμα για έλεγχο

Δημοσιεύθηκε

στις

Εντατικοί έλεγχοι το απόγευμα της Τρίτης από την ΕΛ.ΑΣ σε διάφορα σημεία της Πάτρας, για να διαπιστωθεί αν όσοι κινούνται φέρουν μαζί τους τις απαιτούμενες βεβαιώσεις η εάν έχουν στείλει γραπτά μηνύματα στο 13033.

Μάλιστα στην οδό Νοταρά,  Ι.Χ δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και αναπτύσσοντας ταχύτητα έφυγε από το σημείο. Το αυτοκίνητο, έπειτα από καταδίωξη, ακινητοποιήθηκε στο Γήπεδο της Παναχαϊκής, με τον οδηγό του να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στην Ερμού.

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Advertisement

Αυτή την εβδομάδα