Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Στα «γκρι» πλέον ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Με γκρι χρώμα παρουσιάζεται πλέον στην ιστοσελίδα https://covid19.gov.gr/covid-map ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19, για ολόκληρη τη χώρα, έπειτα από τις ανακοινώσεις που έκανε πριν από λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τα νέα μέτρα, το γενικό lockdown δηλαδή, θα τεθούν σε ισχύ από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και ώρα 6:00 π.μ. και αφορούν όλη τη χώρα.

Παράλληλα, σήμερα το απόγευμα στις 6.00 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, θα προβούν σε ανακοινώσεις από τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των μέτρων προστασίας για την ανακοπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σημειώνεται ότι από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, η περιφερειακή ενότητα της Θεσσαλονίκης και η περιφερειακή ενότητα των Σερρών είχαν ενταχθεί ήδη στην «γκρι» ζώνη του χάρτη.

Πηγή: skai.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement