Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας κρατά τις σπουδαίες εμφανίσεις των «μικρών» στην Ισπανία και κοιτάζει μπροστά

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Τα θετικά από την εμφάνιση στην Ισπανία κρατά η ομάδα του Προμηθέα η οποία παρά την ήττα έκλεψε τις εντυπώσεις, ειδικά οι νεαροί αθλητές οι οποίοι έδειξαν όπως η ομάδα εκτός από παρόν, έχει και μέλλον.

Η πατρινή ομάδα που κόντραρε στα ίσα την Γκραν Κανάρια, αλλά ηττήθηκε εξαιτίας των πολλών απουσιών που είχε, έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες, καθώς εκτός από τις απουσίες, υπήρχε και η έλλειψη προπονήσεων αλλά και το κουραστικό ταξίδι.
ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ
Η προχθεσινή ήταν η καλύτερη ευρωπαϊκή εμφάνιση του Λευτέρη Μαντζούκα με τη φανέλα του Προμηθέα καθώς σκόραρε 24 πόντους, επίδοση που είναι ρεκόρ για 17χρονο, έχοντας εξαιρετικά ποσοστά.
Συγκεκριμένα είχε 9/10 σουτ, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, ο Μπαζίνας είχε 7 πόντους, με 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 ασίστ, ο 18χρόνος Τανούλης έκανε επίσης καλή εμφάνιση, είχε 6 πόντους και 2 ριμπάουντ και ο Βασιλείου αγωνίστηκε στα 15 του χρόνια 15 λεπτά σ’ ευρωπαϊκό παιχνίδι εκτός έδρας.
Σε ηλικία 17 χρόνων σκοράρει 24 πόντους σε παιχνίδι ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Από τις εμφανίσεις των μικρών κερδισμένος αναμένεται να βγει ο Προμηθέας ο οποίος έχει επενδύσει σε αυτά τα παιδιά και είναι δεδομένο πως το μέλλον τους ανήκει.
ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΕΝΤΟ
Η αποστολή του Προμηθέα, μετά από ένα κουραστικό ταξίδι και αφού άλλαξε δύο πτήσεις,  έφτασε στην Ελλάδα τις πρώτες πρωινές ώρες. Το θετικό είναι πως η ομάδα δεν έχει αγώνα το σαββατοκύριακο οπότε θα προλάβει να ξεκουραστεί ενόψει του αγώνα της Τετάρτης. Θα υποδεχθεί την ιταλική Τρέντο και με δεδομένο πως δεν θα αλλάξει κάτι από την Ευρωλίγκα λόγω του lockdown που ανακοινώθηκε.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement