Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Το lockdown της κυβέρνησης «πάγωσε» την έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2 και την Παναχαϊκή

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Αυτό που όλοι φοβόντουσαν συνέβη τελικά. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες την έναρξη καθολικού lockdown για 21 μέρες λόγω της πανδημίας και νέα μέτρα για τον ελληνικό αθλητισμό ο οποίος «παγώνει» μέχρι τη λήξη των μέτρων.

Εξαίρεση αποτελούν η Σούπερ Λιγκ 1 και η basket league. Δυστυχώς από τα μέτρα αυτά δεν γλίτωσε η Σούπερ Λιγκ 2 με την Παναχαϊκή να μένει στον πάγο μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, μια εξέλιξη που είναι καταστροφική. Μην ξεχνάμε πως όλο αυτό το διάστημα η ομάδα έκανε προπονήσεις για να αγωνιστεί και αυτή η εξέλιξη ανατρέπει όλα τα πλάνα.
Με τα χθεσινά δεδομένα η ομάδα μένει ανενεργή για 21 μέρες και μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει παράταση των μέτρων ή όχι με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά.
ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
Πάντως και παράταση να μην υπάρξει, είναι λογικό οι παίκτες να χρειαστούν μερικές μέρες για να επιστρέψουν στις προπονήσεις ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Στην καλύτερη μιλάμε για μέσα Δεκεμβρίου αν και πολλοί λένε πως μπάλα θα δούμε το ’21 αν και λένε κάποιοι πως τα πράγματα πάνε καλύτερα, υπάρχουν ελπίδες να γίνει νωρίτερα η έναρξη.
Στις τάξεις της διοίκησης υπάρχει προβληματισμός για την επόμενη μέρα καθώς το οικονομικό αποτελεί σημαντικό ζήτημα, την ώρα που οι υποχρεώσεις τρέχουν, τα έσοδα είναι μηδαμινά και κανείς δεν ξέρει πότε θα υπάρξουν έσοδα για τις ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2.
Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος είναι προβληματισμένος με τις εξελίξεις και χθες είχε επαφή με τους συνεργάτες του για να μελετήσουν τα δεδομένα και να δρομολογήσουν τις επόμενες κινήσεις τους.


Ροή ειδήσεων

Advertisement