Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ιφιγένεια Λευκαδίτη: «Οι ελπίδες πλέον στις διαδικτυακές παραγγελίες»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

«Για μια ακόμα φορά μέσα σε λίγες μήνες, αναγκαζόμαστε να κλείσουμε τις επιχειρήσεις μας για έναν μήνα, σε μια κομβική περίοδο παραμονές των Χριστουγέννων. Προσωπικά, ευελπιστώ μέσω του e- shop να δουλέψω, όπως και στην καραντίνα του Μαρτίου – Απριλίου, καθότι διαθέτω εργαστήριο με χειροποίητες δημιουργίες.

Βέβαια η ανασφάλεια που επικρατεί γενικότερα, λόγω της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε δεν βοηθάει την αγορά. Ήδη, υπήρχαν πελάτες που με ενημέρωσαν ότι δεν γνωρίζουν τελικά εάν θα κάνουν τα μυστήρια (βαπτίσεις και γάμους) που είχαν προγραμματίσει μέσα στις γιορτές ή θα τα μεταθέσουν για αργότερα, «παγώνοντας» προς το παρόν, τις παραγγελίες που είχαν κάνει.

Η κυβέρνηση πρέπει να στηρίξει όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να αντέξουμε», δηλώνει η Ιφιγένεια Λευκαδίτη, ιδιοκτήτρια του καταστήματος “Χειροτέχνημα” με χειροποίητα σετ βάπτισης και είδη δώρων στην οδό Νοταρά 129, στην Αγυιά.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πιέσεις σε γνωστό Πατρινό να εμπλακεί με την πολιτική

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ενόχληση γνωστού Πατρινού με πολιτικό όνομα βαρύ σαν ιστορία συνεχίζεται.

Πλέον εκτός από το κόμμα με το οποίο συνδέθηκε στενά ο πατέρας του, με έκπληξη δέχθηκε κρούση και από άλλο, προκειμένου να πολιτευθεί.

Ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά, τονίζοντας πως τον ενδιαφέρει μόνο η δουλειά του και πως η πολιτική στην παρούσα φάση δεν είναι στις προτεραιότητές του.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Νέο βαρύ πρόστιμο σε νυχτερινό μαγαζί που άνοιξε παρά την αναστολή λειτουργίας τουας

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά το χρόνο που είχε ανασταλεί η λειτουργία του (15νθημερη αναστολή λειτουργίας) λόγω προηγούμενης παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 25.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών (παραβίαση αναστολής λειτουργίας) και 300 ευρώ για μη ανάρτηση σήμανσης για τον μέγιστο αριθμό πελατών.

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΧΑΪΑ - ΑΙΓΙΑΛΙΑ
Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Επιτέθηκε σε αστυνομικούς και συνελήφθη

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αρνήθηκε να συμμορφωθεί, κατά τη διάρκεια ελέγχου, με τις υποδείξεις
αστυνομικών, τους οποίους χτύπησε με τα άκρα του, τους εξύβρισε και τους απείλησε.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε ένας κουμπαράς, που περιείχε 24 ευρώ
και διάφορα κοσμήματα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να
δικαιολογήσει.

Περισσότερα
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΧΑΪΑ - ΑΙΓΙΑΛΙΑ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα