Σάββατο 24 Ιουλίου 2021
Connect with us

Παναχαϊκή

Με την ελπίδα πως η Γ.Γ.Α. θα ανάψει «πράσινο φως», η Παναχαϊκή σταματά προπονήσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Ούτε χθες ήρθε η πολυπόθητη ΚΥΑ από την Γ.Γ.Α. που θα άναβε το «πράσινο φως» στη Σούπερ Λιγκ 2 να ξεκινήσει την δράση της το επόμενο σαββατοκύριακο. Έτσι η Παναχαϊκή από σήμερα μπαίνει σε προσωρινή παύση λειτουργίας και στάση αναμονής για την επόμενη μέρα.

Χθες το μεσημέρι έγινε Δ.Σ. στη Λίγκα μέσω τηλεδιάσκεψης. Παρότι υπήρχε πληροφόρηση από τη διοργανώτρια αρχή ότι οι προπονήσεις θα συνεχίζονταν από σήμερα εν μέσω lockdown, ώστε στις 15 Νοεμβρίου να μπουν στο γήπεδο τελικά δεν έγινε τίποτα.
Έτσι από σήμερα οι κοκκινόμαυροι δεν μπορούν να προπονούνται. Οπότε περιμένουν τις εξελίξεις.
Οι πληροφορίες λένε πως η Σούπερ Λιγκ 2 έχει λάβει διαβεβαίωση από τον υπουργό Γ. Γεραπετρίτη για θετική εισήγηση προς τους λοιμωξιολόγους, ώστε οι τελευταίοι να κάνουν δεκτό το αίτημα. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως μέσα στα επόμενα 24ωρα, αυτό θα γίνει πράξη και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει.
ΕΠΟΜΕΝΟ Δ.Σ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ
Το μόνο που αποφασίστηκε χθες είναι πως την Τρίτη 10 Νοεμβρίου θα γίνει νέο Δ.Σ. με την ελπίδα μέχρι τότε να έχει βγει η νέα ΚΥΑ και να μπορούν οι ομάδες να επιστρέψουν στο γήπεδο.
Την Παναχαϊκή στο χθεσινό Δ.Σ. εκπροσώπησε ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Μπάρλος ο οποίος ζήτησε το θέμα της έναρξης του πρωταθλήματος να ξεκαθαρίσει μέχρι την Τρίτη, ώστε και η κάθε ομάδα να μπορεί να πάρει τις αποφάσεις της.
ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ
Στο μεταξύ, στο χθεσινό Δ.Σ. δεν υπήρξε εξέλιξη ούτε στο μέτωπο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αφού δεν ήρθε βελτιωμένη πρόταση. Στα θέματα ημερήσιας διάταξης θα ήταν η αποδοχή ή μη της πρότασης της ΕΡΤ, κάτι που δεν συνέβη επειδή προφανώς η προσφορά που έχουν στα χέρια τους οι ΠΑΕ δεν τις ικανοποιεί και η μόνη λύση είναι να υπάρξουν νέες πιέσεις προς τα κυβερνητικά στελέχη για νέα, βελτιωμένη πρόταση.
Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής προς το παρόν δεν θα πάρουν κάποια συγκεκριμένη απόφαση. Παίκτες και τεχνικό τιμ παραμένουν στην Πάτρα μέχρι την Τρίτη και τότε, ανάλογα και με τις εξελίξεις από την Γ.Γ.Α., θα παρθούν αποφάσεις για τη συνέχεια.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ
Στο αγωνιστικό μέρος, η τελευταία ομαδική προπόνηση των παικτών της Παναχαϊκής έγινε χθες στο γήπεδο της Αγυιάς όπου ο Νίκος Παπαδόπουλος δούλεψε κανονικά με όλους τους παίκτες του δίνοντας βάρος στην τακτική, στη μετάβαση του παιχνιδιού και στο χτίσιμο της επίθεσης από την άμυνα.
Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι παίκτες εκτός από τους Σκεπετάρη, Αργυρόπουλο και Μπρους οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα.
Αυτή ήταν η τελευταία ομαδική προπόνηση για τους κοκκινόμαυρους οι οποίοι από σήμερα θα μπορούν να προπονούνται ατομικά και τίποτα περισσότερο.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

 

Παναχαϊκή

Ο Χ. Αραβίδης ζητά 135.000 ευρώ από την Παναχαϊκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα έχει από χθες στο κεφάλι της η Παναχαϊκή καθώς έγινε γνωστό πως το ποσό που επιζητά στην προσφυγή του ο πρώην παίκτης Χρήστος Αραβίδης φτάνει τα 135.000 ευρώ, αφού εκτός από τις φετινές οφειλές ο Αραβίδης ζητά και μέρος από το συμβόλαιο της περιόδου 21-22.

Η προσφυγή του παίκτη εκδικάστηκε την Δευτέρα ερήμην της ΠΑΕ και αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση τις επόμενες μέρες.

Περισσότερα

Παναχαϊκή

ΠΓΕ: “Καλούμε τους εμπλεκόμενους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενδεικτικό του ποσό κρίσιμες είναι οι ώρες για το μέλλον της ιστορικής Παναχαϊκής είναι το γεγονός πως πριν λίγο η διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τον Γιώργο Μπάρλο, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει έκκληση στους μετόχους  της ΠΑΕ  να δώσουν λύση και να την βγάλουν από το αδιέξοδο.

 

Η ανακοίνωση: «Οι έκτακτες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, αποτέλεσμα σειράς γεγονότων που γνωστοποιήθηκαν τη νύχτα της Πέμπτης, συζητήθηκαν εκτάκτως στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εξέθεσαν την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί και κάλεσαν τους μετόχους της ΠΑΕ να δρομολογήσουν όλες τις επιβεβλημένες διαδικασίες προκειμένου να αρθούν τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί.

Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση θα δώσει το «παρών» στις όποιες εξελίξεις πιστή τον θεσμικό της ρόλο και προτάσσοντας στην ατζέντα των πρωτοβουλιών της το συμφέρον της ομάδας της πόλης μας.

Η ΠΓΕ θα είναι θεματοφύλακας της ιστορίας και των αξιών της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Πάτρας και καλεί για άλλη μία φορά τους άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων».

Περισσότερα

Παναχαϊκή

Η αγωνία στο κόκκινο για την Παναχαϊκή-Κρίσιμη μέρα για τους Αμερικάνους επενδύτες

Δημοσιεύθηκε

στις

Η αγωνία στο κόκκινο για την Παναχαϊκή καθώς σήμερα είναι πολύ κρίσιμη μέρα για το μέλλον της και το αν τελικά θα πληρωθεί η εγγυητική επιταγή από την ΠΑΕ ώστε να μπορέσει να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής ή όχι.

 

Στη περίπτωση που δεν πληρωθεί η εγγυητική επιταγή, τότε η ομάδα οδεύει στη Γ΄ Εθνική με ότι συνέπειες υπάρχουν για το μέλλον της ιστορικής ομάδας.

Η σημερινή μέρα είναι πολύ κρίσιμη  και για το αν τελικά η πλευρά των Αμερικανών επενδυτών που εχουν μπροστάρη τον Πέτρο Σταθάκη, θα καταθέσει πρόταση για την αγορά μετοχών της ΠΑΕ από τον Γιώργο Μπάρλο ή όχι με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά.

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει αναβρασμός στις τάξεις των οπαδών οι οποίοι με αναρτήσεις στα social media ζητούν απαντήσεις για τα όσα έχουν γίνει και επίσης περιμένουν με αγωνία τι μέλλει γενέσθαι.

 

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα