Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ούτε στη νέα ΚΥΑ υπήρξε αναφορά και η αγωνία παραμένει για την Παναχαϊκή

Δημοσιεύθηκε

στις

Ούτε στο και …1, υπήρξε κάποια εξέλιξη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 καθώς το Σάββατο  η ΓΓΑ ανακοίνωσε τη νέα ΚΥΑ σχετικά με το επιτρέπεται στον αθλητισμό από χθες και δεν υπάρχει καμία αναφορά στο πρωτάθλημα που συμμετέχει η Παναχαϊκή και το οποίο μπαίνει στο «πάγο» μέχρι νεοτέρας.

Λέμε μέχρι νεοτέρας γιατί στην ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε  και ισχύει για  όλο τον Νοέμβριο γίνεται αναφορά πως θα εξεταστούν άμεσα αιτήματα για εξαιρέσεις πρωταθλημάτων που θα τηρούν υγειονομικό πρωτόκολλο που τηρεί και η Σούπερ Λιγκ 1.
Αυτό σημαίνει πως υπάρχει ελπίδα να αλλάξει κάτι το επόμενο διάστημα ωστόσο το ζήτημα αυτό εξαρτάται και από την πορεία του ίου στην χωρά μας αφού αν δεν υποχωρήσουν τα κρούσματα, δύσκολα οι λοιμοξοιολόγοι θα ανάψου πράσινο φως για δράση.
Συγκεκριμένα το επίμαχο κομμάτι της ΚΥΑ, αναφέρει τα εξής: «Πρόκειται άμεσα να εξεταστεί η δυνατότητα εξαίρεσης λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες, χωρίς την παρουσία θεατών και για άλλα εγχώρια πρωταθλήματα ή/και διεθνείς διοργανώσεις, των οποίων οι ομάδες θα καταθέσουν και θα εγκριθεί υγειονομικό πρωτόκολλο, που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο των αθλητών για COVID-19 με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια».
Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκή από χθες είναι χωρίς δραστηριότητα αφού πλέον δεν μπορούν μνα κάνουν προπόνηση με τους παίκτες όμως να περιμένουν στην Πάτρα και να περιμένουν τις πιθανές εξελίξεις από το Δ.Σ. στη Σουπερ Λιγκ 2 που θα γίνει την Τρίτη.
Π.Κ.


Ροή ειδήσεων

Advertisement