Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας βλέπει τη μάχη με Τρέντο

Δημοσιεύθηκε

στις

Την προσοχή της στην επόμενη ευρωπαϊκή μάχη έχει στρέψει από χθες η ομάδα του Προμηθέα που την Τέταρτη υποδέχεται την πρωτοπόρο της βαθμολογίας του ομίλου, Τρέντο, σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι.

Η ομάδα του Γιατρά λογικά θα ενισχυθεί και με ορισμένους από τους παίκτες που απουσίαζαν στο παιχνίδι της Ισπανίας αφού έχουν αποθεραπευτεί και σύντομα -ίσως σήμερα- θα γίνει νέο τεστ για τον covid-19.
Εφόσον τα αποτελέσματα είναι αρνητικά, τότε θα μπουν άμεσα στις προπονήσεις ώστε η πατρινή ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένη στη δύσκολη μάχη με τους Ιταλούς.
Στο αγωνιστικό μέρος, χθες λόγω της μεγάλης κόπωσης από το πολύωρο ταξίδι, δεν έγινε προπόνηση προκείμενου να ξεκουραστούν οι παίκτες και η προετοιμασία θα ξεκινήσει σήμερα με προπόνηση στο «Δ. Τόφαλος».
ΘΛΑΣΗ Ο ΡΑΝΤΙΣΕΒΙΤΣ
Πάντως να σημειωθεί πως η πατρινή ομάδα γύρισε με προβλήματα από την Ισπανία καθώς χτύπησε στο πόδι του ο Νικόλα Ραντίσεβιτς, υπέστη θλάση προσαγωγού και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Τετάρτης, ενώ ενοχλήσεις έχει και ο Μίλλερ.
Ο Προμηθέας θα αγωνιστεί στον Όμιλο του Μονάχου το διάστημα 22-24 Ιανουαρίου 2021.
ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Στο μεταξύ, μπορεί ο Προμηθέας να μην αγωνίζεται το σαββατοκύριακο για την basket league ωστόσο θα υπάρξει δράση για την 3η αγωνιστική. Η αυλαία ανοίγει σήμερα με 2 παιχνίδια.
Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει το απόγευμα ανάμεσα στο Μεσολόγγι και τον Ιωνικό και το δεύτερο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι ανάμεσα στο Περιστέρι και την ΑΕΚ.
Αύριο ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
17:00 Χαρίλαος Τρικούπης-Ιωνικός Ν. Καρακατσούνης-Καλδίρης-Ζαχαρής (Πίγκας)
19:30 Περιστέρι-ΑΕΚ Κορομηλάς Η.-Σώμος-Μαγκλογιάννης (Ελευθεριάδης Γ.)
ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ PROMITHEAS PARK
Στο μεταξύ όπως ήταν αναμενόμενο, η διοίκηση του Προμηθέα ανακοίνωσε χθες πως από σήμερα κλείνουν οι εγκαταστάσεις του promitheas park λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για τα μέτρα κατά του covid-19.
Π.Κ.


Ροή ειδήσεων

Advertisement