Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Οικονομία

Αναβάθμιση της Γ΄ Δ.Ο.Υ. σε Α΄ τάξης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Αχαΐας-Ηλείας-Κεφαλληνίας και Ζακύνθου συμμετείχαν και φορείς της περιοχής.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης επικαιροποιήθηκε για άλλη μια φορά η ομοθυμία και η στήριξη των φορέων της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας, για την αναβάθμιση της Γ΄ ΔΟΥ Πατρών σε ΔΟΥ Α’ Τάξης.

Επίσης επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά, η λειτουργικότητα των δύο Δ.Ο.Υ των Πατρών με χωροταξική κάλυψη δυτικά και ανατολικά της πόλεως αλλά και του Νομού Αχαΐας για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των επαγγελματιών της πόλης.

Ακόμη επισημάνθηκε το σημαντικό έργο που παρέχει η Γ΄ ΔΟΥ στα ¾ του Δήμου Πατρέων με τον μεγάλο όγκο συναλλαγής που διεκπεραιώνει.
«Η προσπάθεια της κυβέρνησης για τη δημιουργία ενός «επιτελικού» κράτους, προς όφελος των οικονομικά ισχυρών (τράπεζες, ελεγκτικές εταιρείες κ.λπ.) μέσα στην πανδημία και σε σύγκρουση με τις ανάγκες των εργαζόμενων και των πολιτών της Πάτρας με στόχευση το κλείσιμο της Γ΄ ΔΟΥ μας βρίσκει απέναντι και ζητάμε την αναβάθμιση της σε ΔΟΥ Α’ τάξη», τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι: Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Μαρλαφέκας Πλάτωνας, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας Ζαφειρόπουλος Παν/της, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών Ζούπας Αθανάσιος, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου ΒΔ Πελοποννήσου, Παππάς Γεώργιος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εγκατεστημένων επιχειρήσεων στην ΒΙΠΕ Πατρών, Λιβαδάρος Δημήτριος, ο πρόεδρος της Ένωσης Λογιστών-Φοροτεχνικών Ε.Λ.Φ.Ε. Αχαΐας, Μπογιάκης Αλέξανδρος, ο πρόεδρος του Συλλόγου καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής Ν. Αχαΐας Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α., Στεργίου Σπυρίδων και η Ταμίας του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Πατρών, Φωτοπούλου Αικατερίνη.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement