Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κώστας Μιχαήλ: «Χρειαζόμαστε στήριξη»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Η πτώση του τζίρου ήταν αισθητή από το μινι lockdown που προηγήθηκε.

Τώρα με το καθολικό κλείσιμο για τρεις εβδομάδες – όπως μας λένε- ο τζίρος θα μηδενιστεί. Αγωνιούμε για το πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Η πολιτεία στηρίζει τους εργαζόμενους αλλά και τις επιχειρήσεις εξασφαλίζοντας ορισμένα μέτρα που θα μας δώσουν μια ανάσα. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι το τελευταίο lockdown και να ανοίξουμε αρχές Δεκεμβρίου για να προλάβουμε την περίοδο των Χριστουγέννων, να δουλέψουμε όσο γίνεται περισσότερο ούτως ώστε να κλείσει η χρονιά με τις μικρότερες δυνατές απώλειες», επισημαίνει ο Κωνσταντίνος Μιχαήλ, ιδιοκτήτης του καφέ «nokikko», στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Σχεδόν τριπλάσιοι οι λογαριασμοί το ρεύματος

Δημοσιεύθηκε

στις

Αντικείμενο συζήτησης αποτελεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ της πλειοψηφίας των Πατρινών η μεγάλη αύξηση των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Αναγνώστρια της στήλης ανέφερε πως ο εκκαθαριστικός λογαριασμός ήρθε τριπλάσιος σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες με τον οικογενειακό προϋπολογισμό να επιβαρύνεται αισθητά. Αναβρασμός επικρατεί και στις τάξεις των επιχειρηματιών της εστίασης, που καλούνται να πληρώσουν υψηλά ποσά, την ώρα που, όπως αναφέρουν, υπολειτουργούν.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Σενάρια για το χρίσμα της Ν.Δ ενόψει δημοτικών εκλογών

Δημοσιεύθηκε

στις

Όνομα – έκπληξη από τη Νέα Δημοκρατία ψιθυρίζεται από κάποιους για τον Δήμο της Πάτρας.

Όχι, μην πάει το μυαλό σας στον Περικλή Νταβλούρο ούτε στον Ιάσονα Φωτήλα, ο οποίος ουδέποτε έκρυψε το ενδιαφέρον του για τα δημοτικά πράγματα. Πάντως, όσο θα περνά ο καιρός, τα σενάρια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα δίνουν και θα παίρνουν.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Διακοπές ρεύματος αναστάτωσαν το ΠΓΝΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναστάτωση προκλήθηκε προχθές στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών από τις συνεχείς διακοπές ρεύματος.

Οι διακοπές της ηλεκτροδότησεις ξεκίνησαν από το πρωί της Παρασκευής και χάρη της λειτουργίας των γεννητριών, δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου και κυρίως της Εντατικής και των χειρουργείων. Όμως, τα προβλήματα συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μέχρι και αργά το βράδυ με το ρεύμα να διακόπτεται, την ώρα που το νοσοκομείο είχε γενική εφημερία, εξυπηρετώντας αυξημένο όγκο έκτακτων περιστατικών λόγω κορωνοϊού.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα