Τετάρτη 12 Μαΐου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κοσμοσυρροή ακόμα και στα… συνεργεία

Δημοσιεύθηκε

στις

Εμπορικός… ξεσηκωμός χθες (και) στην Πάτρα όπου χιλιάδες πολίτες έσπευσαν να κάνουν τα «ψώνια της τελευταίας στιγμής» ενόψει του Lockdown.

Πολλές αγορές μπορούν να χαρακτηριστούν ως απολύτως δικαιολογημένες, καθώς αφορούσαν είδη ένδυσης και υπόδησης ή ηλεκτρονικά είδη που είναι αναγκαία για την τηλεκπαίδευση των μαθητών γυμνασίων και λυκείων. Άλλες, πάλι, μάλλον οφείλονται περισσότερο στην ψυχολογική ανάγκη των πολιτών προ του lockdown και λιγότερο σε πραγματικές καταναλωτικές ανάγκες. Επίσης, εντύπωση μας έκανε το γεγονός πως ακόμα και ιδιοκτήτης συνεργείου δικύκλων μας ανέφερε πως η δουλειά του από την περασμένη Πέμπτη έχει αυξηθεί κατακόρυφα, καθώς είναι πολλοί αυτοί που σπεύδουν προ του lockdown να επισκευάσουν τα δίτροχά τους. Βέβαια, εν μέρει, αυτή η δουλειά οφείλεται και σε δίτροχα που χρησιμοποιούνται σε υπηρεσίες delivery και τα οποία αναμένεται να έχουν αρκετή δουλειά τις επόμενες εβδομάδες. Σε κάθε περίπτωση πάντως, τα συνεργεία οχημάτων, θα είναι ανοικτά κατά τη διάρκεια της καραντίνας και είναι μάλλον υπερβολικό να σπεύδουν μαζικά οι ιδιοκτήτες για επισκευές μέσα σε ένα διήμερο.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτική Αχαΐα: Η μεγάλη επένδυση και το ενδιαφέρον από Αυστρία

Δημοσιεύθηκε

στις

– Ένας ταξιδιώτης από την Αυστρία θα φτάσει τις επόμενες μέρες στην περιοχή.

Η παρουσία του θα είναι πολύ σημαντική, καθώς θα κρίνει το μέλλον μιας σημαντικής επένδυσης στη Δυτική Αχαΐα.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: “Ζωντάνεψαν” τα παραδοσιακά καφενεία

Δημοσιεύθηκε

στις

-Πλήθος κόσμου τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της Πάτρας, αλλά και στις συνοικίες, όπου «ζωντάνεψαν» πολλά παραδοσιακά καφενεία.

Μέσα και έξω από τα μαγαζιά. Χαίρονται τη νέα κατάσταση, τη μικρή «ελευθερία» και ελπίζουν πως όσο περνάει ο καιρός θα είναι καλύτερα. Έστω και αν τα νούμερα των τελευταίων ημερών δεν είναι ευχάριστα.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πόσα κρούσματα κατέγραψε η Πάτρα την Τρίτη(11/5)

Δημοσιεύθηκε

στις

253 κρούσματα κατέγραψε ο ΕΟΔΥ για την Τρίτη 11 Μαΐου στους 3 νομούς της Δυτικής Ελλάδας.

Στην Αχαΐα εντοπίζονται 72 νέα κρούσματα και σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο κατανέμονται ως εξής:

Πάτρα: 49

Κάτω Αχαΐα: 4

Αίγιο: 11

Διακοπτό: 1

Ερυμάνθεια: 4

Κλειτορία: 1

Χαλανδρίτσα: 1

Κουλούρα: 1

 

 

 

Περισσότερα
EKO
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Super market arapis
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα