Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

Nίκος Καρακίτσος: «Να κάνουμε Χριστούγεννα ελεύθεροι»

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη δική του παρέμβαση καταθέτει ο πρόεδρος της Επιτροπής του Τομέα Παραγωγικών Τάξεων της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας Νίκος Καρακίτσος με αφορμή την διαμορφωθείσα κατάσταση.

«Δυστυχώς σε κάθε περίπτωση ψάχνουμε να βρούμε να μεταθέσουν τις ευθύνες σε κάποιον τρίτο και πότε σε εμάς και εξηγούμαι. Μας φωνάζουν οι επιστήμονες να προσέχουμε στις μετακινήσεις μας να προσέχουμε τις επαφές μας να μην κάνουν συγκεντρώσεις.

Ποιος από μας εφήρμοσε αυτές τις προειδοποιήσεις. Δυστυχώς ελάχιστη ούτε τα παιδιά μας καταφέραμε να πείσουμε να μην κάνουν party να μη βγαίνουν τόσο πολύ αλλά κι εμείς οι ίδιοι δυστυχώς δεν τηρήσαμε τους κανόνες με αποτέλεσμα να φτάσουμε εδώ και εδώ που φτάσαμε διαβάζω ότι όλοι μεταθέτει τις ευθύνες στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, στους υπουργούς και ούτω καθεξής.

Ας συναντηθούμε τουλάχιστον τώρα και να εφαρμόσουμε τα μέτρα ούτως ώστε να κάνουμε Χριστούγεννα ελεύθεροι. Και να μπορέσουν και οι επιχειρήσεις να αναπνεύσουν. Διότι αν συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα θα έχουμε πάρα πολύ μεγάλα προβλήματα στις επιχειρήσεις και ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement