Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Δανάη Μπάρκα : Μιλά για τον σύντροφό της και ξεκαθαρίζει τη σχέση της με τον Αποστόλη Ρουβά

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον καναπέ του Dot κάθισε η Δανάη Μπάρκα, η οποία απάντησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τις φήμες που ακούστηκαν περί ειδυλλίου με τον Απόστολο Ρουβά.

Ο σύντροφος της ζωής της
«Ο Πάνος είναι πολύ υποστηρικτικός ως σύντροφος. Εκεί λες ότι πάμε καλά, αν βλέπεις ότι ο άνθρωπός σου σε θαυμάζει και σε στηρίζει.

Γενικά οι δυσκολίες και οι προκλήσεις είναι για να ξεπερνιούνται. Όταν κάτι σε βγάλει από το δρόμο σου, νομίζω έχουμε χτίσει μια σχέση που θα μας κάνει να το ξεπεράσουμε», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Τον Φλεβάρη κλείνουμε 8 χρόνια και μένουμε μαζί από τους δυο πρώτους μήνες. Οπότε εννοείται ότι επενδύω στον Πάνο», αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα.

«Είναι αστεία τα όσα ακούστηκαν για μένα και τον Απόστολο Ρουβά»

«Είναι αστεία τα όσα ακούστηκαν για μένα και τον Απόστολο Ρουβά. Αν και διέψευσα τα περί σχέσης συνεχίστηκε η κουβέντα για το “ειδύλλιο’. Και λέω “αν δεν είχα απαντήσει, τι θα έλεγαν; Ό

τι είμαι έγκυος στο παιδί του Απόστολου;”. Με τον Απόστολο δεθήκαμε εξ αρχής και κάνουμε και παρέα εκτός πλατό. Με τρόμαξε η διάσταση που πήρε το θέμα», είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.

www.in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement