Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Μπλόκα» παντού για την προστασία της δημόσιας υγείας

Εντατικοί έλεγχοι από την Αστυνομία για τις άσκοπες μετακινήσεις και τη χρήση μάσκας στην Αχαΐα  

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με… δέκα παραβάσεις σε πολίτες που κυκλοφορούσαν χωρίς να έχουν στείλει SMS στο 13033 ή να φορούν μάσκα σηματοδοτήθηκε η έναρξη της καραντίνας στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι χθες το απόγευμα είχαν βεβαιωθεί δέκα παραβάσεις σε πολίτες από τους αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν συνεχείς ελέγχους στους πολίτες που κυκλοφορούσαν είτε με τα οχήματά τους είτε με τα πόδια στην πόλη.

Οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων εναντίον της πανδημίας κατά την πρώτη ημέρα της εφαρμογής του lockdown ήταν αυστηροί. Από τις 6 το πρωί ξεκίνησαν οι περιπολίες σε κομβικά σημεία της Πάτρας αλλά και του νομού και όλοι όσοι κυκλοφορούσαν τέθηκαν υπό έλεγχο. Τα πρόστιμα διπλασιάστηκαν και έτσι στους παραβάτες βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ για τον καθένα.

Οι έλεγχοι θα είναι εντατικοί καθ’ όλη τη διάρκεια το 24ωρου για όλο το διάστημα της καραντίνας, όπως έχει διαμηνύσει η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να αποφευχθεί η διάδοση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται πλέον όλες οι μετακινήσεις, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με τα ιδιωτικά οχήματα, αλλά και όσοι κυκλοφορούσαν χωρίς να έχουν δώσει το στίγμα τους στην Γενική Προστασία Πολιτικής Προστασίας. Η τροχαία βρίσκεται στα διόδια και ελέγχοι όλα τα οχήματα που περνάνε για τυχον παραβάσεις.

 

Δείτε φωτογραφίες μέσα από τον φακό του gnomip:

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement