Σάββατο 24 Ιουλίου 2021
Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή περιμένει τις εξελίξεις και ελπίζει πως η Γ.Γ.Α. θα ανάψει σύντομα «πράσινο φως» για δράση

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Σε μια κουραστική και συγχρόνως αγχωτική διαδικασία βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία τηρεί αναγκαστικά στάση αναμονής για το πότε η πολιτεία θα ανάψει «πράσινο φως» για δράση στη Σούπερ Λιγκ 2.

Δυστυχώς το γεγονός πως η Σούπερ Λιγκ 2 δεν είχε ξεκινήσει την δράση της πριν από τα μέτρα της κυβέρνησης, ήταν πολύ σημαντική αιτία και έπαιξε το δικό της ρόλο ώστε η πολιτεία να μην δώσει το ok για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Βέβαια η ουσία δεν είναι τι έγινε πριν αλλά τι μπορεί να γίνει τώρα. Ήδη τα τελευταία 24ωρα οι άνθρωποι της Σούπερ Λιγκ 2 πιέζουν προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου η Γ.Γ.Α. να δώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα έγκριση.
ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ ΚΥΑ
Πάντως το γεγονός πως στην τελευταία ΚΥΑ, έγινε αναφορά ότι εξετάζονται αιτήματα για να ξεκινήσουν και άλλα πρωταθλήματα, αφήνει ζωντανή ελπίδα για να γίνει σύντομα πρεμιέρα στη Σούπερ Λιγκ 2.
Μάλιστα στην διοργανώτρια αρχή είναι αισιόδοξοι πως θα υπάρξει σύντομα νέα ΚΥΑ, η οποία θα επιτρέπει να διεξαχθεί το πρωτάθλημα. Ωστόσο άλλοι δεν είναι τόσο αισιόδοξοι αφού η απόφαση αυτή θα παρθεί από τους λοιμωξιολόγους και πώς αυτοί βλέπουν την πορεία του ιού. Αν όντως μέσα στην εβδομάδα πέσουν τα κρούσματα και δουν καθοδική πορεία, τότε υπάρχει ελπίδα. Ιστοσελίδες από την Αθήνα έχουν θέσει και ως πιθανή ημερομηνία την 22α Νοεμβρίου.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟΥΣ
Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής, οι ποδοσφαιριστές παραμένουν στην πόλη και περιμένουν νεοτέρα από το τεχνικό επιτελείο.
Στη διοίκηση, ο Γιώργος Μπάρλος στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής είχε ζήτησε μέχρι αύριο να υπάρξει οριστική απόφαση αφού πρέπει να ξέρουν οι ομάδες τι θα πράξουν.
Το θέμα όμως είναι αν σήμερα ή αύριο το πρωί δεν υπάρξει ΚΥΑ, ποια απόφαση θα παρθεί στο αυριανό Δ.Σ.;
Εφόσον δεν πάμε το σαββατοκύριακο για σέντρα, τότε υπάρχουν σκέψεις πολλές ΠΑΕ να δώσουν άδεια στους παίκτες να πάνε σπίτια τους και να επιστρέψουν μόλις υπάρξουν νεότερα.
ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ Ή ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ
Εδώ όμως προκύπτει και ένα ακόμα ερώτημα; Εφόσον δεν πάμε για σέντρα το σαββατοκύριακο και το πρωτάθλημα ξεκινήσει μετά την λήξη των μέτρων, ποιος μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα είναι έτοιμες οι ομάδες για να μπουν στο γήπεδο;
Το λέμε αυτό γιατί μετά από 24 μέρες αποχής -αν δεν υπάρξει παράταση των μέτρων-είναι εύλογο να χρειάζονται ένα χρονικό διάστημα για προπονήσεις, κάτι που αν γίνει η πρεμιέρα πηγαίνει για μέσα Δεκεμβρίου με την ζημιά για τις ομάδες να είναι τεράστια για πολλούς λόγους.
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ Δ.Σ.
Στο μεταξύ, τόσο οι άνθρωποι της Παναχαϊκής όσο και οι υπόλοιπες ομάδες, περιμένουν με αγωνία το αυριανό Δ.Σ. που θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης στη Σούπερ Λιγκ 2.
Το ενδιαφέρον έχει να κάνει τόσο στο κομμάτι της ΚΥΑ όσο και το θέμα της ΕΡΤ. Υπάρχει ελπίδα πως θα αυξήσει την προσφορά της και συμφωνήσει με τις ΠΑΕ, κάτι που είναι κομβικό γιατην έναρξη του πρωταθλήματος.
ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της Παναχαϊκής χθες είχαν ρεπό για να ξεκουραστούν ωστόσο ήδη έχουν λάβει ειδικό πρόγραμμα για ατομική προπόνηση όπως αναφέρουν οι τελευταίες οδηγίες της Γ.Γ.Α.
Το τεχνικό επιτελείο έχει μιλήσει με τους παίκτες και τους έχει δώσει αναλυτικές οδηγίες για το τι πρέπει να ακολουθήσουν.

GOODYS

 

Παναχαϊκή

Ο Χ. Αραβίδης ζητά 135.000 ευρώ από την Παναχαϊκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα έχει από χθες στο κεφάλι της η Παναχαϊκή καθώς έγινε γνωστό πως το ποσό που επιζητά στην προσφυγή του ο πρώην παίκτης Χρήστος Αραβίδης φτάνει τα 135.000 ευρώ, αφού εκτός από τις φετινές οφειλές ο Αραβίδης ζητά και μέρος από το συμβόλαιο της περιόδου 21-22.

Η προσφυγή του παίκτη εκδικάστηκε την Δευτέρα ερήμην της ΠΑΕ και αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση τις επόμενες μέρες.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Περισσότερα

Παναχαϊκή

ΠΓΕ: “Καλούμε τους εμπλεκόμενους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενδεικτικό του ποσό κρίσιμες είναι οι ώρες για το μέλλον της ιστορικής Παναχαϊκής είναι το γεγονός πως πριν λίγο η διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τον Γιώργο Μπάρλο, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει έκκληση στους μετόχους  της ΠΑΕ  να δώσουν λύση και να την βγάλουν από το αδιέξοδο.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Η ανακοίνωση: «Οι έκτακτες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, αποτέλεσμα σειράς γεγονότων που γνωστοποιήθηκαν τη νύχτα της Πέμπτης, συζητήθηκαν εκτάκτως στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εξέθεσαν την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί και κάλεσαν τους μετόχους της ΠΑΕ να δρομολογήσουν όλες τις επιβεβλημένες διαδικασίες προκειμένου να αρθούν τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί.

Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση θα δώσει το «παρών» στις όποιες εξελίξεις πιστή τον θεσμικό της ρόλο και προτάσσοντας στην ατζέντα των πρωτοβουλιών της το συμφέρον της ομάδας της πόλης μας.

Η ΠΓΕ θα είναι θεματοφύλακας της ιστορίας και των αξιών της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Πάτρας και καλεί για άλλη μία φορά τους άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων».

Περισσότερα

Παναχαϊκή

Η αγωνία στο κόκκινο για την Παναχαϊκή-Κρίσιμη μέρα για τους Αμερικάνους επενδύτες

Δημοσιεύθηκε

στις

Η αγωνία στο κόκκινο για την Παναχαϊκή καθώς σήμερα είναι πολύ κρίσιμη μέρα για το μέλλον της και το αν τελικά θα πληρωθεί η εγγυητική επιταγή από την ΠΑΕ ώστε να μπορέσει να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής ή όχι.

 

GOODYS

Στη περίπτωση που δεν πληρωθεί η εγγυητική επιταγή, τότε η ομάδα οδεύει στη Γ΄ Εθνική με ότι συνέπειες υπάρχουν για το μέλλον της ιστορικής ομάδας.

Η σημερινή μέρα είναι πολύ κρίσιμη  και για το αν τελικά η πλευρά των Αμερικανών επενδυτών που εχουν μπροστάρη τον Πέτρο Σταθάκη, θα καταθέσει πρόταση για την αγορά μετοχών της ΠΑΕ από τον Γιώργο Μπάρλο ή όχι με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά.

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει αναβρασμός στις τάξεις των οπαδών οι οποίοι με αναρτήσεις στα social media ζητούν απαντήσεις για τα όσα έχουν γίνει και επίσης περιμένουν με αγωνία τι μέλλει γενέσθαι.

 

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα