Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ένας Μητσοτάκης στο δρόμο της επιστροφής για το Λευκό Οίκο

Δημοσιεύθηκε

στις

Αποτέλεσε για τέσσερα χρόνια τον “catering manager” του Αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα και σήμερα βρίσκεται ένα βήμα πριν την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο, ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις και με τον νεοεκλεγμένο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Ο Έλληνας διακεκριμένος επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και του catering Ευάγγελος Μητσοτάκης ή Angelo, εξάδελφος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μπορεί μέχρι ώρας να αποφεύγει ευγενικά την οποιαδήποτε ερώτηση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr πολλοί είναι αυτοί που γνωρίζουν την σχέση του με το νέο πρώτο ζευγάρι της Αμερικής Τζο και Τζιλ Μπάιντεν που κρατά εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτό είναι κάτι που φαίνεται και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, όπου όλες αυτές τις ημέρες ο αγαπημένος εστιάτορας πολιτικών και πασίγνωστων ονομάτων της showbiz, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες με το νέο Αμερικανό πρόεδρο και την σύζυγό του, από την περίοδο που βρισκόταν στην θέση του αντιπροέδρου της Αμερικής.

Ο Ευάγγελος Μητσοτάκης μάλιστα πριν την συνεργασία του με το 44ο πρώτο ζευγάρι της Αμερικής Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα είχε γνωριστεί με τον Τζο Μπάιντεν, καθώς είχε αναλάβει κάποιες από τις δεξιώσεις της οικογένειας του.

Τα ονόματα των δυο κορυφαίων πολιτικών ανδρών βρίσκονται και στο βιογραφικό του σημείωμα στην σελίδα του βραβευμένου εστιατορίου, στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης το “Mykonos Grill” στην πόλη Ροκβίλ, της μητροπολιτικής περιοχής Βαλτιμόρης – Ουάσιγκτον.

Τις μεσογειακές συνταγές του έχουν απολαύσει εκεί και μεγάλα ονόματα επιχειρηματιών και διασημοτήτων όπως David Copperfield, Madonna, Meryl Streep, Pierce Brosnan, Kylie Minogue, Jennifer Lopez, Robert De Niro, Arnold Schwarzenegger που είναι μερικά από τα αμέτρητα πρόσωπα που τον εμπιστεύονται.

www.newsit.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement