Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή περιμένει τις εξελίξεις και ελπίζει πως η Γ.Γ.Α. θα ανάψει σύντομα «πράσινο φως» για δράση

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Σε μια κουραστική και συγχρόνως αγχωτική διαδικασία βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία τηρεί αναγκαστικά στάση αναμονής για το πότε η πολιτεία θα ανάψει «πράσινο φως» για δράση στη Σούπερ Λιγκ 2.

Δυστυχώς το γεγονός πως η Σούπερ Λιγκ 2 δεν είχε ξεκινήσει την δράση της πριν από τα μέτρα της κυβέρνησης, ήταν πολύ σημαντική αιτία και έπαιξε το δικό της ρόλο ώστε η πολιτεία να μην δώσει το ok για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Βέβαια η ουσία δεν είναι τι έγινε πριν αλλά τι μπορεί να γίνει τώρα. Ήδη τα τελευταία 24ωρα οι άνθρωποι της Σούπερ Λιγκ 2 πιέζουν προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου η Γ.Γ.Α. να δώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα έγκριση.
ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ ΚΥΑ
Πάντως το γεγονός πως στην τελευταία ΚΥΑ, έγινε αναφορά ότι εξετάζονται αιτήματα για να ξεκινήσουν και άλλα πρωταθλήματα, αφήνει ζωντανή ελπίδα για να γίνει σύντομα πρεμιέρα στη Σούπερ Λιγκ 2.
Μάλιστα στην διοργανώτρια αρχή είναι αισιόδοξοι πως θα υπάρξει σύντομα νέα ΚΥΑ, η οποία θα επιτρέπει να διεξαχθεί το πρωτάθλημα. Ωστόσο άλλοι δεν είναι τόσο αισιόδοξοι αφού η απόφαση αυτή θα παρθεί από τους λοιμωξιολόγους και πώς αυτοί βλέπουν την πορεία του ιού. Αν όντως μέσα στην εβδομάδα πέσουν τα κρούσματα και δουν καθοδική πορεία, τότε υπάρχει ελπίδα. Ιστοσελίδες από την Αθήνα έχουν θέσει και ως πιθανή ημερομηνία την 22α Νοεμβρίου.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟΥΣ
Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής, οι ποδοσφαιριστές παραμένουν στην πόλη και περιμένουν νεοτέρα από το τεχνικό επιτελείο.
Στη διοίκηση, ο Γιώργος Μπάρλος στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής είχε ζήτησε μέχρι αύριο να υπάρξει οριστική απόφαση αφού πρέπει να ξέρουν οι ομάδες τι θα πράξουν.
Το θέμα όμως είναι αν σήμερα ή αύριο το πρωί δεν υπάρξει ΚΥΑ, ποια απόφαση θα παρθεί στο αυριανό Δ.Σ.;
Εφόσον δεν πάμε το σαββατοκύριακο για σέντρα, τότε υπάρχουν σκέψεις πολλές ΠΑΕ να δώσουν άδεια στους παίκτες να πάνε σπίτια τους και να επιστρέψουν μόλις υπάρξουν νεότερα.
ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ Ή ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ
Εδώ όμως προκύπτει και ένα ακόμα ερώτημα; Εφόσον δεν πάμε για σέντρα το σαββατοκύριακο και το πρωτάθλημα ξεκινήσει μετά την λήξη των μέτρων, ποιος μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα είναι έτοιμες οι ομάδες για να μπουν στο γήπεδο;
Το λέμε αυτό γιατί μετά από 24 μέρες αποχής -αν δεν υπάρξει παράταση των μέτρων-είναι εύλογο να χρειάζονται ένα χρονικό διάστημα για προπονήσεις, κάτι που αν γίνει η πρεμιέρα πηγαίνει για μέσα Δεκεμβρίου με την ζημιά για τις ομάδες να είναι τεράστια για πολλούς λόγους.
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ Δ.Σ.
Στο μεταξύ, τόσο οι άνθρωποι της Παναχαϊκής όσο και οι υπόλοιπες ομάδες, περιμένουν με αγωνία το αυριανό Δ.Σ. που θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης στη Σούπερ Λιγκ 2.
Το ενδιαφέρον έχει να κάνει τόσο στο κομμάτι της ΚΥΑ όσο και το θέμα της ΕΡΤ. Υπάρχει ελπίδα πως θα αυξήσει την προσφορά της και συμφωνήσει με τις ΠΑΕ, κάτι που είναι κομβικό γιατην έναρξη του πρωταθλήματος.
ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της Παναχαϊκής χθες είχαν ρεπό για να ξεκουραστούν ωστόσο ήδη έχουν λάβει ειδικό πρόγραμμα για ατομική προπόνηση όπως αναφέρουν οι τελευταίες οδηγίες της Γ.Γ.Α.
Το τεχνικό επιτελείο έχει μιλήσει με τους παίκτες και τους έχει δώσει αναλυτικές οδηγίες για το τι πρέπει να ακολουθήσουν.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement