Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Πρόγραμμα συντήρησης για τις τρεις πατρινές ομάδες βολεϊ και αναμονή

Δημοσιεύθηκε

στις

Προπόνηση μέχρι και την Παρασκευή, τελευταία μέρα που επιτρεπόταν από την πολιτεία, έκαναν οι πατρινές ομάδες βόλεϊ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ, δηλαδή η Ολυμπιάδα στους άνδρες και οι ΕΑΠ-Απόλλων Πατρών στις γυναίκες.

Στο στρατόπεδο της Ολυμπιάδας μετά την τελευταία προπόνηση, ακολούθησε και δείπνο στο κυλικείο του γηπέδου, όπου οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν φροντίσει να υπάρχουν εδέσματα για όλους ως αποχαιρετισμό πριν από την καραντίνα.
Μετά το δείπνο ο προπονητής Άκης Δαρείος έδωσε στους παίκτες ατομικό πρόγραμμα με οδηγίες για να ακολουθήσουν στο διάστημα της καραντίνας.
Το ίδιο έχει συμβεί και από τον προπονητή της γυναικείας ομάδας του Απόλλωνα Χρήστο Καράβολα και την προπονήτρια της ΕΑΠ Έλενα Καγιαλή ώστε να διατηρηθούν σε ικανοποιητική αγωνιστική κατάσταση.
Όλοι οι αθλητές έχουν στα χέρια τους ειδικό πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθήσουν σύμφωνα με αυτά που επιτρέπονται και θα περιμένουν μέχρι τέλος Νοεμβρίου για να φανεί αν θα συνεχιστούν τα μέτρα για τον αθλητισμό ή αν σταματήσουν ώστε να υπάρξει επιστροφή στη δράση.
ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ
Στο μεταξύ, να θυμίσουμε πως από τις 3 ομάδες, μόνο οι 2 πρόλαβαν να παίξουν επίσημα παιχνίδια και αναφερόμαστε στις γυναικείες ομάδες αφού μόνο η 1η αγωνιστική της Α2 Εθνικής γυναικών παίχτηκε πριν από τη διακοπή.
Να θυμίσουμε πως η ομάδα του Απόλλωνα νίκησε εντός έδρας με 3-1 την Αργυρούπολη και η ΕΑΠ ηττήθηκε με 3-1 από τους Αμπελόκηπους.
Π.Κ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement