Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Η εβδομαδιαία πρόβλεψη των ζωδίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα, καθώς και σε ζητήματα που αφορούν συνεταίρους συνεργάτες του και ανθρώπους που έχεις οικονομικές δοσοληψίες! Στις 15/11 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια θετικά νέα που αφορούν το επαγγελματικό κομμάτι. Ένας συνδυασμός επαγγελματικών και οικονομικών συμφωνιών θα βρεθεί στο προσκήνιο και αν κάνεις τις σωστές διαπραγματεύσεις τότε θα βγεις κερδισμένος.

 

Ταύρος

Στο προσκήνιο ζητήματα προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Οτιδήποτε σχετίζεται με τους άλλους θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα από την αρχή ως και το τέλος είναι αφιερωμένη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κάτι νέο φαίνεται να ξεκινάει σε αυτές που θα είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο.

 

Δίδυμοι

Από τη νέα του θέση είναι πολύ βοηθητικός για να διευθετήσεις εργασιακά ζητήματα, υποχρεώσεις της καθημερινότητας και οτιδήποτε άλλο νιώθεις πως σε επιφορτίζει σε καθημερινή βάση. Στο τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε αλλαγές που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή.

 

Καρκίνος

Νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις, να έρθεις κοντά με πρόσωπα που σε εμπνέουν ενδεχομένως και να ερωτευτείς! Ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο στρέφει το ενδιαφέρον σου στον ερωτικό τομέα και σε αισθηματικά ζητήματα δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για εξελίξεις.

 

Λέων

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου, την οικογένειά σου καθώς και σε κάποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις και σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν λύσεις σε ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει αρκετά τον Οκτώβριο και μέχρι τώρα παρέμεναν σε εκκρεμότητα.

 

Παρθένος

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και από τη νέα του θέση δείχνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα αν ασχολείσαι με τη συγγραφή, αν έχεις να διευθετήσεις ζητήματα σπουδών ή να δώσεις κάποιες εξετάσεις στην εκπαίδευση. Επίσης τώρα από αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως η επικοινωνία με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου θα αυξηθεί κατακόρυφα!

 

Ζυγός

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και μπορεί να επαναφέρει ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει κατά τον Οκτώβριο, όπου ο Ερμής πραγματοποιούσε την ανάδρομη πορεία του σε αυτό το ζώδιο. Πιθανόν αυτή την εβδομάδα να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι αρκετά ζητήματα του οικονομικού τομέα και να παίρνεις αποφάσεις οι οποίες φαίνεται πως μπορεί να είναι «εν θερμώ». Ο Ερμής σε αυτή τη θέση δημιουργεί κυκλοθυμία και θα πρέπει να την αποφύγεις, ιδιαίτερα κατά τη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων.

 

Σκορπιός

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου στις 11/11 θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις κάποιες κινήσεις που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα -ιδιαίτερα αν αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις- όμως δεν εξελίχθηκαν με τον τρόπο που θα ήθελες. Η επικοινωνία με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διευθέτηση διαφωνιών και παρεξηγήσεων του προηγούμενου διαστήματος.

 

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 είναι πιθανόν να πιάσεις τον εαυτό σου αρκετά αφηρημένο, κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει τη διευθέτηση των υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ενδεχομένως να χάνεις αρκετό από το χρόνο σου σκεπτόμενος διάφορα πράγματα, με αποτέλεσμα να μην περνάς στο πρακτικό κομμάτι των υποχρεώσεων.

 

 

Αιγόκερως

Ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο που είχε ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του τον Οκτώβριο, το Σκορπιό.Η είσοδος του Ερμή στο Σκορπιό στις 11/11 σηματοδοτεί ένα καινούργιο διάστημα κατά το οποίο το μυαλό σου θα έχει καινούργιες ιδέες οι οποίες μάλιστα θα είναι αξιοποιήσιμες! Τώρα είναι η ευκαιρία να ασχοληθείς με όλα αυτά τα ζητήματα τα οποία είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο διάστημα, καθώς φαίνεται πως η έμπνευσή σου θα είναι πολύ βοηθητική για τη διευθέτηση τους.

 

Υδροχόος

Φαίνεται πως θα επικεντρωθείς ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και αυτά θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσένα. Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και από τη νέα του θέση είναι πολύ βοηθητικός για να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες τις οποίες είχες στο μυαλό σου μέχρι τώρα. Αυτές οι ιδέες πιθανόν να αφορούν τη δουλειά ή μια λύση για ζητήματα τα οποία σε έχουν απασχολήσει αρκετά μέχρι τώρα.

  

Ιχθύες

Aυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σκέφτεσαι αρκετά την επικοινωνία με συγκεκριμένα πρόσωπα, κάποιες συναντήσεις με πρόσωπα που ίσως να μην είναι εύκολο να βρεθείς αυτή τη στιγμή από κοντά, καθώς και κάποια ταξίδια που είχες κάνει κατά το παρελθόν! Το μυαλό σου γυρίζει σε εικόνες και αναμνήσεις του παρελθόντος καθώς με αυτό τον τρόπο θα κρατάς την καλή σου διάθεση. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 φέρνει όλα τα παραπάνω στο προσκήνιο και δημιουργεί πολύ καλή διάθεση.


Ροή ειδήσεων

Advertisement