Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021
Connect with us

Lifestyle

Η εβδομαδιαία πρόβλεψη των ζωδίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα, καθώς και σε ζητήματα που αφορούν συνεταίρους συνεργάτες του και ανθρώπους που έχεις οικονομικές δοσοληψίες! Στις 15/11 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια θετικά νέα που αφορούν το επαγγελματικό κομμάτι. Ένας συνδυασμός επαγγελματικών και οικονομικών συμφωνιών θα βρεθεί στο προσκήνιο και αν κάνεις τις σωστές διαπραγματεύσεις τότε θα βγεις κερδισμένος.

 

Ταύρος

Στο προσκήνιο ζητήματα προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Οτιδήποτε σχετίζεται με τους άλλους θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα από την αρχή ως και το τέλος είναι αφιερωμένη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κάτι νέο φαίνεται να ξεκινάει σε αυτές που θα είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο.

 

Δίδυμοι

Από τη νέα του θέση είναι πολύ βοηθητικός για να διευθετήσεις εργασιακά ζητήματα, υποχρεώσεις της καθημερινότητας και οτιδήποτε άλλο νιώθεις πως σε επιφορτίζει σε καθημερινή βάση. Στο τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε αλλαγές που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή.

 

Καρκίνος

Νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις, να έρθεις κοντά με πρόσωπα που σε εμπνέουν ενδεχομένως και να ερωτευτείς! Ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο στρέφει το ενδιαφέρον σου στον ερωτικό τομέα και σε αισθηματικά ζητήματα δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για εξελίξεις.

 

Λέων

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου, την οικογένειά σου καθώς και σε κάποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις και σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν λύσεις σε ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει αρκετά τον Οκτώβριο και μέχρι τώρα παρέμεναν σε εκκρεμότητα.

 

Παρθένος

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και από τη νέα του θέση δείχνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα αν ασχολείσαι με τη συγγραφή, αν έχεις να διευθετήσεις ζητήματα σπουδών ή να δώσεις κάποιες εξετάσεις στην εκπαίδευση. Επίσης τώρα από αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως η επικοινωνία με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου θα αυξηθεί κατακόρυφα!

 

Ζυγός

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και μπορεί να επαναφέρει ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει κατά τον Οκτώβριο, όπου ο Ερμής πραγματοποιούσε την ανάδρομη πορεία του σε αυτό το ζώδιο. Πιθανόν αυτή την εβδομάδα να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι αρκετά ζητήματα του οικονομικού τομέα και να παίρνεις αποφάσεις οι οποίες φαίνεται πως μπορεί να είναι «εν θερμώ». Ο Ερμής σε αυτή τη θέση δημιουργεί κυκλοθυμία και θα πρέπει να την αποφύγεις, ιδιαίτερα κατά τη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων.

 

Σκορπιός

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου στις 11/11 θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις κάποιες κινήσεις που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα -ιδιαίτερα αν αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις- όμως δεν εξελίχθηκαν με τον τρόπο που θα ήθελες. Η επικοινωνία με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διευθέτηση διαφωνιών και παρεξηγήσεων του προηγούμενου διαστήματος.

 

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 είναι πιθανόν να πιάσεις τον εαυτό σου αρκετά αφηρημένο, κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει τη διευθέτηση των υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ενδεχομένως να χάνεις αρκετό από το χρόνο σου σκεπτόμενος διάφορα πράγματα, με αποτέλεσμα να μην περνάς στο πρακτικό κομμάτι των υποχρεώσεων.

 

 

Αιγόκερως

Ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο που είχε ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του τον Οκτώβριο, το Σκορπιό.Η είσοδος του Ερμή στο Σκορπιό στις 11/11 σηματοδοτεί ένα καινούργιο διάστημα κατά το οποίο το μυαλό σου θα έχει καινούργιες ιδέες οι οποίες μάλιστα θα είναι αξιοποιήσιμες! Τώρα είναι η ευκαιρία να ασχοληθείς με όλα αυτά τα ζητήματα τα οποία είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο διάστημα, καθώς φαίνεται πως η έμπνευσή σου θα είναι πολύ βοηθητική για τη διευθέτηση τους.

 

Υδροχόος

Φαίνεται πως θα επικεντρωθείς ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και αυτά θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσένα. Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και από τη νέα του θέση είναι πολύ βοηθητικός για να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες τις οποίες είχες στο μυαλό σου μέχρι τώρα. Αυτές οι ιδέες πιθανόν να αφορούν τη δουλειά ή μια λύση για ζητήματα τα οποία σε έχουν απασχολήσει αρκετά μέχρι τώρα.

  

Ιχθύες

Aυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σκέφτεσαι αρκετά την επικοινωνία με συγκεκριμένα πρόσωπα, κάποιες συναντήσεις με πρόσωπα που ίσως να μην είναι εύκολο να βρεθείς αυτή τη στιγμή από κοντά, καθώς και κάποια ταξίδια που είχες κάνει κατά το παρελθόν! Το μυαλό σου γυρίζει σε εικόνες και αναμνήσεις του παρελθόντος καθώς με αυτό τον τρόπο θα κρατάς την καλή σου διάθεση. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 φέρνει όλα τα παραπάνω στο προσκήνιο και δημιουργεί πολύ καλή διάθεση.

Lifestyle

Επίδειξη Dior στο Καλλιμάρμαρο: Με ελληνικά στοιχεία η πρόσκληση – Ποια ονόματα… έφαγαν πόρτα

Δημοσιεύθηκε

στις

Την πλάτη του οίκου Dior για μια πρόσκληση στην μεγάλη επίδειξη της Πέμπτης, βλέπουν η μια μετά την άλλη οι Ελληνίδες rich and famous και celebrities, που έχουν βάλει λιτούς και δεμένους, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στο Καλλιμάρμαρο στάδιο.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που το υπουργείο Πολιτισμού έδωσε τα χέρια με τον θρυλικό οίκο μόδας για μια σειρά φωτογραφήσεων σε ιστορικά σημεία της χώρας και την μεγάλη επίδειξη με ρούχα εμπνευσμένα από την ελληνική ιστορία και την παράδοση, πολλές είναι οι επώνυμες Ελληνίδες που έχουν εκφράσει την επιθυμία να γραφτεί το όνομα τους στην «χρυσή» λίστα με τους υψηλούς προσκεκλημένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ελάχιστες είναι εκείνες που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη πρόσκληση που δημοσιεύει αποκλειστικά το protothema.gr, καθώς ο οίκος έχει δώσει προτεραιότητα αρχικά στους σταθερούς πελάτες του απ’ όλο τον κόσμο, μετά στους ανθρώπους από την Ελλάδα που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιήσει την επιθυμία του αυτή μεταξύ των οποίων βρίσκονται εξέχουσες προσωπικότητες, σε παγκοσμίου φήμης δημοσιογράφους μόδας, αλλά και στα διάσημα πρόσωπα τα οποία σταθερά παρακολουθούν κάθε χρόνο τις επιδείξεις του. Γι’ αυτό και πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν σίγουρο πως μια από τις προσκλήσεις που εστάλησαν απευθείας από τα γραφεία του Dior στο Παρίσι είχε ως αποστολέα την χολιγουντιανή σταρ Σαρλίζ Θερόν που αποτελεί άλλωστε και ένα από τα πρόσωπα της καμπάνιας του αρώματος του γαλλικού οίκου.

Δείτε την πρόσκληση: 

dior

Μέχρι αυτή την ώρα μπορεί να μην έχουν διαρρεύσει ονόματα που θα παραβρεθούν μεταξύ των καλεσμένων, ωστόσο το σίγουρο είναι πως στη χώρα μας για τις επόμενες ώρες θα χτυπά η καρδιά της μόδας μιας και οι εικόνες με τις ελληνικές ομορφιές σε πρώτο πλάνο θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.

«Μιλάμε για μια διεθνή παραγωγή και άλλα standard που εμείς εδώ δεν μπορούμε ν αντιληφθούμε» αποκαλύπτει γνωστός σχεδιαστής«Ακούγεται πως θα είναι εδώ ο μεγαλοεπιχειρηματίας Μπερνάρ Αρνό με την σύζυγο του, που είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Ο γιος του Αντουάν και η σύζυγος του γνωστό top model Νατάλια Βοντιάνοβα. Άλλοι έχουν ακούσει το όνομα της πρώτης κυρίας της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν. Οι προσκλήσεις όλες έχουν φύγει απευθείας από το γραφείο τύπου του Οίκου στο Παρίσι. Όσες Ελληνίδες είναι καλές πελάτισσες σίγουρα θα βρίσκονται στο Καλλιμάρμαρο, όσες έχουν αγοράσει μια τσάντα στη ζωή τους δεν θα είναι. Από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού θα είναι σίγουρα, αλλά και Έλληνες τεχνίτες που δούλεψαν πάνω στη συλλογή. Είναι μια τεράστια διαφήμιση για την χώρα μας. Αν έπρεπε να πληρώσουμε δεν θα είχαμε τα χρήματα. Είναι μια σοβαρή δουλειά με τεράστια απήχηση. Οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν σε πάνω από 1000 έντυπα, χώρια τα διαδικτυακά, μιλάμε για μεγάλη καμπάνια».

Άκρως ελληνική και η πρόσκληση του διάσημου οίκου για το μεγάλο event της Πέμπτης που θα πραγματοποιηθεί στις εννιά το βράδυ. Εκτός από την γραμματοσειρά που παραπέμπει στην Αρχαία Ελληνική, εντύπωση προκαλεί και η αναφορά στο Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα και στο σχολείο υφαντικής.

Περισσότερα

Lifestyle

Γιώργος Τσαλίκης: Εκτός Big Brother – Καμία συνεργασία με τον ΣΚΑΪ

Δημοσιεύθηκε

στις

Οριστικό τέλος σε μια συνεργασία που δεν πρόλαβε να ξεκινήσει. Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν θα παρουσιάσει το Big Brother

Μια συνεργασία που έληξε πριν καν αρχίσει. Ο Γιωργος Τσαλίκης βρίσκεται οριστικά εκτός παρουσίασης του Big Brother και εκτός ΣΚΑΪ.

Μετά από ένα δεκαήμερο δηλώσεων από πλευράς του παρουσιαστή πως ο ίδιος και μόνο αυτός είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother και διαρροών για μεγάλη δυσαρέσκεια του καναλιού από τις δηλώσεις του, το θρίλερ αυτό έλαβε τέλος το πρωί της Τετάρτης. Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο ΣΚΑΪ δεν θα προχωρήσουν στη συνεργασία αυτή.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, παρά το γεγονός ότι από τον ΣΚΑΪ υπήρξε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Τσαλίκη, ο σταθμός αποφάσισε να μην προχωρήσει τελικά, καθώς θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά,  όπως είθισται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Και κάπως έτσι έπεσε η αυλαία πριν καν γίνει πρεμιέρα…

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(16/6)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Σήμερα θα καταφέρεις να γίνεις δυναμικός και να πάρεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και σιγά-σιγά θα δεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Ταύρος
Απόφυγε σήμερα κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει από το πρόγραμμα που ακολουθείς και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί ‘‘καλοθελητές’’, που προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην εξέλιξή σου και πρέπει να προσέχεις σε ποιους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι.

Δίδυμοι
H ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε μόνο να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους, εξαιτίας της ισχυρογνωμοσύνης σου.

Καρκίνος
Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη. Καλό θα είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί, ώστε να προλάβεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν στο έπακρο. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις.

Λέων
Mην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν σήμερα και δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη, γι’ αυτό φρόντισε να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να βάλεις μπροστά τα σχέδια σου. Καλό είναι να διατηρήσεις ξεκάθαρη την σκέψη σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις καλύτερες επιλογές για την άνοδο σου.

Παρθένος
Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τα τόσα προβλήματα που συνεχώς ξεπροβάλλουν από το πουθενά και αυτό πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις από σήμερα κιόλας. Μπορείς να περάσεις καλά με αγαπημένα άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Αυτή η Τετάρτη είναι πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές και η διάθεσή σου θα είναι επίσης πολύ καλή.

Ζυγός
Η σημερινή Τετάρτη σου δίνει τη δυνατότητα να ανασύρεις τις ικανότητές σου, που είναι πολλές, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς στο δρόμο της επιτυχίας. Θα αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να αφήνεις τίποτα στην τύχη του και θα πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Μόνο προσοχή να μην κάνεις ενθουσιώδεις κινήσεις από την υπερβολική αισιοδοξία σου.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά, για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλουν. Πάντως, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

Τοξότης
Σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες! Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστό της βαθμό. Θα λες τα πράγματα με το όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς. Μπορείς να περάσεις το βράδυ σου χαλαρά, κάνοντας τα σχέδια σου για το μέλλον και αφιερώνοντας χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους.

Αιγόκερως
Πολλές καταστάσεις σε προβληματίζουν ιδιαίτερα, γιατί ίσως τις βλέπεις πιο τραγικές απ’ όσο είναι. Καλό είναι σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις όσα συμβαίνουν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Έτσι θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Πάντως η μέρα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα.

Υδροχόος
Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάζεις και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου όμως θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις ανατροπές.

Ιχθύες
Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για το ζώδιό σου, γιατί θα καταφέρεις να συγκροτηθείς και θα οργανώσεις τα επόμενα βήματα σου με μεθοδικότητα και ρεαλισμό. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα που έχουν προκύψει και σε έχουν αγχώσει και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα