Κυριακή 20 Ιουνίου 2021
Connect with us

Οικονομία

Ο Λευτέρης Κυριακάκης υπεύθυνος της Επιχειρησιακής Στρατηγικής του Ομίλου INTERAMERICAN

Δημοσιεύθηκε

στις

Η INTERAMERICAN ανακοινώνει την ένταξη του Λευτέρη Κυριακάκη στο δυναμικό των διοικητικών στελεχών της. Ο κ. Κυριακάκης αναλαμβάνει την ευθύνη της νέας επιτελικής θέσης για την Εταιρική Στρατηγική, που έχει εισαγάγει στη διοικητική δομή του ο Οργανισμός.

Ως υπεύθυνος της Εταιρικής Στρατηγικής της INTERAMERICAN, θα είναι εισηγητής και συντονιστής σε θέματα στρατηγικής που περιλαμβάνουν τον σκοπό και τις αξίες του Οργανισμού, εστιάζοντας στον καθορισμό μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων. Συνεπώς, το νέο διοικητικό στέλεχος θα έχει επιτελικό ρόλο σε όλο το φάσμα των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων και λειτουργιών.

Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο, που διαρθρώνει η INTERAMERICAN στην οργανωτική και διοικητική δομή της, είναι εμφαντικά εστιασμένο στη χάραξη και την εφαρμογή της Εταιρικής Στρατηγικής για την υλοποίηση του business plan του Οργανισμού, το οποίο περιλαμβάνει κινήσεις Μετασχηματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η νέα θέση ορίζει τη συμβολή του υπεύθυνου στελέχους, σε συνεργασία με την υπόλοιπη ανώτατη διοίκηση: από τη διαμόρφωση του σχεδίου και των διαδικασιών μέχρι την καθοδήγηση των διαλειτουργικών ομάδων, τον συντονισμό και τον έλεγχο προόδου των έργων, τον έλεγχο του κόστους, την ανάπτυξη και πρόσκτηση εργασιών.

Ο Λευτέρης Κυριακάκης έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και MBA, Corporate Finance & Marketing. Έχει ειδικότητα στη Στρατηγική και Ανάπτυξη Νέων Εργασιών, στην Τμηματοποίηση Αγοράς και στον Επιχειρησιακό Μετασχηματισμό. Έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος του εμπορικού τομέα και του marketing σε σημαντικές επιχειρήσεις και τράπεζες, με πιο πρόσφατες τις Millennium Bank, Τράπεζα Πειραιώς και Praxia Bank.

«Καλωσορίζουμε τον Λευτέρη στη μεγάλη οικογένεια της INTERAMERICAN, με την πεποίθηση πως θα προσδώσει την προστιθέμενη αξία που απαιτεί, από τη θέση ευθύνης που ο ίδιος αναλαμβάνει, το σύγχρονο σχέδιο για την πορεία του Οργανισμού μας προς το μέλλον.

Η Εταιρική Στρατηγική αποτελεί βάση για να είναι αυτή η πορεία επιτυχημένη, με ανταπόκριση στις απαιτήσεις ενός ραγδαία μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος για την κοινωνία, την οικονομία και ειδικότερα για τις ασφαλιστικές ανάγκες των πολιτών.

Οι γραμμές που μας κατευθύνουν στην Εταιρική Στρατηγική είναι σαφείς: ευελιξία και προσαρμογή, καινοτομία και επιτάχυνση – δηλαδή καλά και γρήγορα αντανακλαστικά, παροχή κάθε βοήθειας στους πελάτες μας πέρα από τα όρια της παραδοσιακής ασφάλισης, ώστε να ζουν πιο ασφαλείς, περισσότερο και καλύτερα.

Ευχόμαστε στον Λευτέρη να είναι ουσιαστικός και δημιουργικός συμμέτοχος σε αυτή τη διαρκή προσπάθεια της διοίκησης, του ανθρώπινου δυναμικού και των συνεργατών του Οργανισμού μας» δηλώνει ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTERAMERICAN.

 

Περισσότερα

Οικονομία

Κοινωνικός Τουρισμός: Παράταση αιτήσεων μέχρι και τις 24 Ιουνίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη, 24 Ιουνίου και ώρα 23:59, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών επιχειρήσεων για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού ΟΑΕΔ 2021-22.

Ως επιπλέον κίνητρα συμμετοχής, για πρώτη φορά η επιδότηση καταλυμάτων ενισχύεται κατά 20% τον Αύγουστο, ώστε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη των επιχειρήσεων και αυξημένη διαθεσιμότητα κατά την αιχμή της περιόδου των διακοπών, ενώ επιταχύνεται η αποπληρωμή των παρόχων του προγράμματος, καθώς θα υλοποιηθεί νέα ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών και πληρωμής.
Σημειώνεται ότι συνολικά υποβλήθηκαν 353.540 αιτήσεις δικαιούχων για 648.369 επιταγές, ενώ έως τώρα έχουν υποβληθεί 1.689 αιτήσεις συμμετοχής τουριστικών και ακτοπλοϊκών επιχειρήσεων.
Συνολικά θα χορηγηθούν 300.000 επιταγές συνολικού προϋπολογισμού 30.000.000 €. Το πρόγραμμα διαρκεί από 1 Αυγούστου 2021 έως 31 Ιουλίου 2022 για διακοπές σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ. Η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων είναι 6 βράδια με μικρή ιδιωτική συμμετοχή, ενώ στα νησιά της Κω, Λέρου, Λέσβου, Σάμου, Χίου και στον Νομό Έβρου η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων είναι 10 βράδια με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή.

Η υποβολή αιτήσεων παρόχων γίνεται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXISnet ή ΟΑΕΔ στην διεύθυνση:
https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/parokhoi-koinonikou-tourismou

Συγκεκριμένα, η διαδρομή θα είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Αποζημιώσεις και παροχές → Πάροχοι κοινωνικού τουρισμού.
Πάροχοι του προγράμματος είναι τουριστικά καταλύματα και ακτοπλοϊκές εταιρίες, όπως ορίζει η Δημόσια Πρόσκληση. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos

Περισσότερα

Οικονομία

Χρηματιστήριο Αθηνών: Με πτώση το άνοιγμα σήμερα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ασθενείς πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 912,52 μονάδες σημειώνοντας μικρή πτώση 0,25%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,57 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,26%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,32%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Coca Cola HBC (+0,94%), της ΕΥΔΑΠ (+0,68%) και της Ελλάκτωρ (+0,52%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές των ΕΛΠΕ (-1,68%), της Τέρνα Ενεργειακή (-1,33%), της ΔΕΗ (-0,82%) και της Τιτάν (-0,70%).

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τροφίμων (+0,91%) και της Τεχνολογίας (+0,40%) , ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες ι του Πετρελαίου (-0,79%) και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (-0,71%).

Ανοδικά κινούνται 37 μετοχές, 31 πτωτικά και 10 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Prodea +4,67% και Λανακάμ +4,67%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Μαθιός Πυρίμαχα -13,42% και Αφοί Κορδέλλου -3,33%.

Περισσότερα

Τοπική αγορά

To Euro και η κίνηση στις καφετέριες

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Δεν φαίνεται να επηρεάζονται οι φίλοι του ποδοσφαίρου, από το γεγονός, ότι οι αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μεταδίδονται από ελεύθερο κανάλι (ΑΝΤ-1) κι όχι συνδρομητικό και απ’ ότι φαίνεται από τις πρώτες ημέρες, δεν προτιμούν τα σπίτια για την παρακολούθηση των αναμετρήσεων, αλλά καφετέριες και άλλους χώρους εστίασης σε διάφορες περιοχές της Πάτρας.  Άλλωστε και η παράταση της κυκλοφορίας, είναι «βολική», καθώς συνδυάζει το «τερπνόν μετά του ωφελίμου». Δηλαδή και τη διασκέδαση, αλλά και τη δυνατότητα για σχολιασμό του θεάματος…

 

Περισσότερα
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα