Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Δυσκολεύει τελικά να δοθεί το ΟΚ από τους λοιμωξιολόγους για να γίνει σέντρα στην SL2

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρά την αισιοδοξία που έβγαινα από τους κόλπους της διοργανώτριας αρχής πως η ΓΓΑ θα άναβε σήμερα το πράσινο φως με την έκδοση νέας ΚΥΑ για να γίνει σέντρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 εν τούτοις οι τελευταίες εκτιμήσεις λένε πως δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο.

 

Η επιτροπή λοιμωξιολογων δεν φέρεται να δίνει το  ΟΚ στην εισηγητή της πολιτείας  και έτσι δύσκολα θα έχουμε δράση όχι αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά και μέχρι τέλος Νοεμβρίου που ισχύουν τα μέτρα.

Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής είναι προβληματισμένοι από τις εξελίξεις καθώς περιμένουν πως και πώς να μπουν στο γήπεδο  αφού αυτή η απραξία δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα σε όλες τις ομάδες χωρίς κανείς να ξέρουμε αν θα υπαρξουν αντιδράσεις στο σημερινό Δ.Σ.

ΠΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΡΤ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Δ.Σ.

Στο μεταξύ, φαίνεται να τελειώνει επιτέλους και η εκκρεμότητα με την ΕΡΤ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα αφού όλα δείχνουν πως η συμφωνία έχει σχεδόν κλείσει.

Χθες έγιναν νέες επαφές με την διοίκηση της ΕΡΤ η οποία τελικά δεν ανέβασε την προσφορά της και έμεινε πιστή στα 4 εκατομμύρια ευρώ, 2,8 για την Σούπερ Λιγκ 2 και 1,2 για την football league, πρόταση που έχει κάνει εδώ και μέρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διοργανώτρια αρχή βλέποντας πως δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, αναμένεται να συμφωνήσει και στο σημερινό Δ.Σ. θα τεθεί το θέμα προς ψήφιση με στόχο να πέσουν άμεσα οι υπογραφές.

Π.Κ.


Ροή ειδήσεων

Advertisement