Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας ετοιμάζεται για μια από τις πιο δύσκολες αποστολές κόντρα στην ισχυρή Τρέντο

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Ίσως την πιο δύσκολη ευρωπαϊκή αποστολή θα έχει αύριο το απόγευμα (19.30) η ομάδα του Προμηθέα η οποία υποδέχεται την ισχυρή Τρέντο, μια από τις καλύτερες ιταλικές ομάδες.

Αρκεί να πούμε πως η Τρέντο είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στον Δ΄ όμιλο με «5 στα 5» και έχει σχεδόν κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Επιπλέον ότι στην Ιταλία κάνει αξιόλογη σεζόν.
Η Τρέντο είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας στο ιταλικό πρωτάθλημα όμως γενικότερα είναι από τις ομάδες που έχουν κάνει ζημιές ενώ το περασμένο Σάββατο επικράτησε με 92-78 της Σάσσαρι και έρχεται με την καλύτερη ψυχολογία στην Πάτρα.
Οι παίκτες που ξεχωρίζουν από το ιταλικό ρόστερ είναι ο σέντερ Τζακόρεϊ Γουίλιαμ που είναι από τους καλύτερους ριμπάουντερ, ο γκαρντ Κάρι Μπραουν που είναι από τους καλύτερους στις ασίστ αλλά και ο Αμερικανός φόργουορντ Κέλβιν Μάρτιν ενώ από τους Ιταλούς ξεχωρίζει ο φόργουορντ Ανδρέα Μετσανότε.
ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΑΕΚ
Στο μεταξύ, ένας ακόμα λόγος για να έρθει η νίκη στο αυριανό παιχνίδι είναι να δώσει ψυχολογία ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ που αναμένεται να είναι η πρώτη μάχη πρωταθλήματος.
Βέβαια επειδή τα πράγματα αλλάζουν καθημερινά και είναι εύθραυστα ας περιμένουμε λίγο να δούμε την αυριανή μάχη με την Τρέντο και στη συνέχεια το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση.
ΕΚΤΟΣ Ο ΤΖΕΪΜΣ, ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΡΑΝΤΙΣΕΒΙΤΣ
Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση στην οποία συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες εκτός από τον Ραντίσεβιτς που κάνει ειδικό πρόγραμμα και τον Τζέιμς που ήταν από τα τελευταία θύματα του covid-19 και δεν υπολογίζεται.
Στις προπονήσεις έχουν μπει και οι παίκτες που είχαν βρεθεί αρχικά θετικοί στο ιό και έχουν χάσει έδαφος αφού έχουν μείνει εκτός προπονήσεων, οπότε θα προσπαθήσουν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι ενόψει του αυριανού αγώνα.
Η τελευταία προπόνηση θα γίνει σήμερα μαζί με τις τελικές δοκιμές από τον Μάκη Γιατρά και θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement