Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα:Σχέδιο δράσης για την αποτροπή επεισοδίων-Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τις συγκεντρώσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκεται η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας ενόψει των καθημερινών συγκεντρώσεων που έχουν προαναγγείλει άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Όπως έγραψε χθες η «Γ», οι συγκεντρώσεις αποτελούν «πονοκέφαλο» για την Αστυνομία, η οποία καλείται να διασφαλίσει την ηρεμία και την ασφάλεια των πολιτών και να αποτρέψει έκνομες ενέργειες.

Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη με τη συμμετοχή της τοπικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να καταρτιστεί το σχέδιο δράσης ενόψει και των επικείμενων συγκεντρώσεων που έχουν ανακοινωθεί, η σημερινή (12 μ. από το παράρτημα του Πανεπιστημίου) και αύριο στις 7 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το σχέδιο της Αστυνομίας είναι ενήμερη η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών Κωσταντούλα Αθανασοπούλου, η οποία παρακολουθεί στενά τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας, προκειμένου να έχει άμεση εικόνα για τους χειρισμούς αντιμετώπισης των ζητημάτων που προκύπτουν, όπως η ένταση που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της πόλης.

Μέλημα της τοπικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. είναι η τήρηση της νομιμότητας και η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών


Ροή ειδήσεων

Advertisement