Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Προσοχή!

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι… ανοιξιάτικες μέρες που διανύουμε μέσα στο φετινό Νοέμβριο, σε συνάρτηση με το γεγονός ότι πολλοί δεν εργάζονται (λόγω του lockdown), ασφαλώς και οδηγεί πολύ κόσμο στους ελεύθερους χώρους της πόλης, όπως είναι η περιοχή του φάρου και το νότιο πάρκο (απ’ όπου και η φωτογραφία) ή η περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου και της πλαζ.

Ωστόσο, δεν πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνάμε ότι το lockdown επιβλήθηκε για να υπάρξει μείωση των συνωστισμών και γι’ αυτό όλοι πρέπει να αποφεύγουμε τους συνωστισμούς και στα πάρκα και στις πλατείες. Επαναλαμβάνουμε αυτό που λέγαμε και στην προηγούμενη καραντίνα: Η Πάτρα, ειδικά στα προάστια, προσφέρει πολλές δυνατότητες για βόλτες και περπάτημα. Δεν είναι ανάγκη να μαζευόμαστε όλοι στα ίδια σημεία. Γιατί, σε αυτή την περίπτωση, είναι μάλλον θέμα χρόνου να ξανακλείσουν τα πάρκα και οι πλατείες…

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Το διαζύγιο γνωστού συμπολίτη και η εκδίκηση στην πρώην σύζυγο

Δημοσιεύθηκε

στις

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη για τη συμπεριφορά συμπολίτη, ο οποίος αποφάσισε να πάρει διαζύγιο, αλλά ταυτόχρονα σχεδίασε να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του.

Παρά το γεγονός ότι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, αυτός επέλεξε ως μέσο εκδίκησης να αφήσει την ίδια και τα παιδιά τους αρκετές ημέρες χωρίς ρεύμα, μη καταβάλλοντας το ποσό που αντιστοιχούσε για την εξόφληση του λογαριασμού.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: Self tests στα σούπερ μάρκετ ανακοίνωσε ο Κοντοζαμάνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ζήτημα των self tests.

«Η δράση αυτή είχε επιτυχία και γι’ αυτό θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες για Δημόσιο, εργαζόμενους στην εστίαση και τους νέους, με εξαίρεση τα άτομα που είναι εμβολιασμένα. Χθες συναντηθήκαμε με τους εκπροσώπους των φαρμακοποιών και τους ζητήσαμε να συνεχιστεί η διάθεση των self tests από τα φαρμακεία το επόμενο δίμηνο προς τους συμπολίτες μας που προαναφέραμε».

Στην συνέχεια, ο υφυπουργός είπε πως αναμένεται η απάντηση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και πως ελπίζει να απαντήσουν θετικά, ενώ έριξε τα… βέλη του σε δύο Συλλόγους Φαρμακοποιών που εξέδωσαν σήμερα ανακοινώσεις λέγοντας πως δεν θα συνεχίσουν την διάθεση των self tests.

Για την περιοχή της Αχαΐας, όπου ο τοπικός σύλλογος αποφάσισε την αναστολή, η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να γίνει η διάθεση μέσω των σούπερ μάρκετ.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πόσα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αχαΐα

Δημοσιεύθηκε

στις

17 νέες περιπτώσεις του ιού εντοπίστηκαν στην Αχαΐα το τελευταίο 24ωρο, με τον αριθμό των κρουσμάτων να παραμένει στα ίδια επίπεδα με χθες.

Δείτε τα αναλυτικά στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ:

 

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα