Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Τριπλή» ευτυχία  

 

Χαρούμενα νέα  εν μέσω καραντίνας: Για δεύτερη φορά μέσα σε επτά μήνες γεννήθηκαν τρίδυμα στην Μαιευτική Κλινική του ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας»

Published

on

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα επτά μηνών η Μαιευτική Κλινική του ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας» υποδέχτηκε την γέννηση τριδύμων!

Τα μωράκια γεννήθηκαν πρόωρα και βρίσκονται στην Μονάδα Νεογνών του Νοσοκομείου, ενώ άκρας υγείας χαίρει η 30χρονη μητέρα τους, Μαρία Μπερεβέσκου από την Ναύπακτο.

Η γέννηση των τριδύμων, τα οποία ήλθαν στον κόσμο ήλθαν στον κόσμο μετά από φυσιολογική σύλληψη, όπως ήταν φυσικό γέμισε χαρά την «οικογένεια» της Μαιευτικής Κλινικής που για ακόμη μία φορά κατάφερε με επιτυχία να διαχειριστεί μία πολύδυμη κύηση, υψηλού ρίσκου και κινδύνου, ενώ αντίστοιχα, σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι νέοι γονείς, η Μαρία Μπερεβέσκου και ο σύζυγός της, Φώτης Σαροκωστόπουλος που ανυπομονούν πλέον να πάρουν τα μωράκια τους αγκαλιά.

Πρόκειται για δύο κοριτσάκια και ένα αγοράκι τα οποία γεννήθηκαν με την συμπλήρωση του 7ου μήνα της κυήσεως.

Την μητέρα παρακολουθούσε από την έναρξη της κύησης ο Διευθυντής της Μαιευτικής Κλινικής, χειρουργός μαιευτήρας- γυναικολόγος Παντελής Κολλιάς, καθώς η 30χρονη χρειάστηκε ιδιαίτερη ιατρική φροντίδα, ενώ όλη η ομάδα της Κλινικής με συντονίστρια την προϊσταμένη- μαία, Ιωάννα Καγκελάρη συνέλαβε τα μέγιστα για την επιτυχή έκβαση της κύησης και της γέννησης των τριδύμων.

Π. ΚΟΛΛΙΑΣ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΕΝΝΗΣΗ

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε σε πέρας ακόμη μία τρίδυμη κύηση. Η μητέρα χρειαζόταν εντατική παρακολούθηση καθώς ανήκει στις κυήσεις υψηλού κινδύνου η οποία ενέχει πολλούς κινδύνους τόσο για την ίδια, όσο και για μωρά. Όλα πήγαν καλά. Η γέννηση των μωρών ήταν μία ακόμη συγκλονιστική στιγμή και πραγματικά χαίρομαι γιατί λίγους μήνες αφότου ξεγεννήσαμε πάλι τρίδυμα στο Νοσοκομείο μας, είχαμε ακόμη μία τέτοια κύηση. Η μητέρα είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία της και τα τρία μωρά παραμένουν στη Μονάδα Νεογνών και ελπίζουμε σύντομα να βρίσκονται στην αγκαλιά των γονιών τους», δήλωσε ο κ. Κολλιάς.

Ι. ΚΑΓΚΕΛΑΡΗ: ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ

Από την πλευρά της, η προϊσταμένη της Μαιευτικής Κλινικής του ΓΝ Πατρών «Άγιος Ανδρέας», Ιωάννα Καγκελάρη ανέφερε πως όλο το προσωπικό βρίσκεται δίπλα στις υποψήφιες μητέρες από την πρώτη στιγμή της κύησής τους μέχρι και τη γέννηση των παιδιών τους. «Με την απαιτούμενη ασφάλεια, ευαισθησία και ενδιαφέρον βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των γυναικών που εμπιστεύονται την Κλινική μας για να γεννήσουν. Όπως και η μητέρα των τριδύμων. Η βοήθεια που λαμβάνουν όλες οι νέες μητέρες είναι σημαντική, καθώς κυρίως, όταν πρόκειται για τα πρώτα παιδιά της οικογένειας, χρειάζονται καθοδήγηση και στήριξη. Γι’ αυτό η χαρά τους είναι και δική μας», τόνισε.

Η είδηση της γέννησης των τριών μωρών κυκλοφόρησε άμεσα σε όλο το νοσοκομείο σκορπίζοντας χαρά και σπέρνοντας αισιοδοξία εν μέσω καραντίνας.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement