Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Σοκ με 19 νέους θανάτους τις τελευταίες ώρες

Δημοσιεύθηκε

στις

«Σαρώνει» τη χώρα μας ο κορωνοϊός παρά το δεύτερο γενικό «lockdown», καθώς οι αριθμοί των θανάτων, των κρουσμάτων και των διασωληνωμένων εξακολουθούν να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Στη Θεσσαλονίκη, ένας στους τρεις που κάνει τεστ, βγαίνει θετικός, ενώ οι γιατροί της πόλης δεν σταματούν, με παρεμβάσεις τους, να αναδεικνύουν το πρόβλημα στις ΜΕΘ.

Το δράμα επιτείνεται, καθώς τις τελευταίες ώρες, άλλοι 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της λοίμωξης Covid-19 και των επιπλοκών της. Όλοι τους ήταν ηλικιωμένοι άνω των 70 χρόνων ή έπασχαν από σοβαρά νοσήματα.

Οι έξι κατέληξαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, την τελευταία τους πνοή άφησαν ένας 74χρονος, ένας 76χρονος και ένας 78χρονος στο ΑΧΕΠΑ, δύο 83χρονες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και μία 81χρονη στο Παπανικολάου.

Άλλοι δύο ασθενείς κατέληξαν στο νοσοκομείο Γουμένισσας και Κιλκις, ένας 86χρονος και ένας 88χρονος. Από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης δηλώθηκε ο θάνατος ενός 49χρονου καρκινοπαθούς, όπως και ενός 43χρονου με νεοπλασία από το νοσοκομείο Βόλου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement