Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Πηγή Δεβετζή για την επιστροφή της στο J2US: Δεν ξέρω, παίρνω τηλέφωνο, δεν το σηκώνουν

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Πηγή Δεβετζή ήταν μία από τις παίκτριες που θα συμμετείχαν στον φετινό κύκλο του J2US, αλλά νόσησε με κορονοϊό πριν την πρεμιέρα του show, ανατρέποντας τα σχέδια. Μέχρι να αναρρώσει πλήρως η αθλήτρια, αποφασίστηκε να την αντικαταστήσει ο Τρύφωνας Σαμαράς, τον οποίον βλέπουμε κανονικά στο πλευρό της Έφης Σαρρή.

 

Κι ενώ η Πηγή Δεβετζή έχει αναρρώσει από τον κορονοϊό, όπως εξηγεί, κι έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της, ακόμη δεν είναι γνωστό τι μέλλει γενέσθαι με τη συμμετοχή της στο J2US. Η κάμερα της εκπομπής, «Στη φωλιά των Κου Κου» τη συνάντησε και τη ρώτησε σχετικά.

 

«Ξέρεις κάτι; Γιατί εγώ δεν ξέρω. Δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση από την παραγωγή. Η τελευταία επικοινωνία με τον Νίκο τον Κοκλώνη ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, που μου είπε να ετοιμαστώ για να πω ένα τραγούδι. Κι εγώ ξέρω ότι αυτήν την εβδομάδα θα τραγουδήσει ο Τρύφωνας με την Έφη. Μπέρδεμα ε; Επειδή είχαν έτοιμο ένα τραγούδι πριν την καραντίνα, ίσως πάει και αυτήν την εβδομάδα ο Τρύφωνας. Αν είχα κάποιο νεότερο, θα στο έλεγα. Κι εγώ δεν ξέρω. Παίρνω τηλέφωνο, δεν το σηκώνουν, μετά με παίρνει ο Νίκος, λέμε για το τραγούδι, είμαι μπερδεμένη. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι εγώ. Ο Τρύφωνας ήρθε για εξυπηρέτηση και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Πρέπει η παραγωγή να με πάρει επίσημα ένα τηλέφωνο, για να ξέρω κι εγώ τι να κάνω. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν θέλω να πάω στο παιχνίδι γιατί κάτι τέτοιο ακούστηκε» δήλωσε χαρακτηριστικά η Πηγή Δεβετζή.


Ροή ειδήσεων

Advertisement