Πέμπτη 13 Μαΐου 2021
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

«Η ΕΑΠ είναι εδώ, δυνατή και θα κατέβει κανονικά σε όλα τα αθλήματα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Δ.Σ. της ΕΑΠ με αφορμή την παραίτηση του προέδρου, Ανδρέα Πατούχα, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση στα social media στην οποία αφού αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην πρόεδρο, αφήνει αιχμές και στέλνει μήνυμα για την επόμενη μέρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με ιδιαίτερο σεβασμό στο πρόσωπο του Ανδρέα Πατούχα και με απόλυτη κατανόηση των ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων κάναμε αποδεκτή την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου, με ιδιαίτερη ωστόσο, λύπη. Ο Ανδρέας Πατούχας αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του στο ιστορικό μας σωματείο, καθώς σε όλη τη διάρκεια της θητείας του ήταν ο πρόεδρος των έργων και της δράσης κι όχι των λόγων. Από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του έχοντας τη στήριξη σύσσωμου του Δ.Σ. κατάφερε να αμβλύνει τις όποιες αντιπαραθέσεις υπήρχαν, να απομονώσει όσους κρατούσαν στάσιμη την ΕΑΠ και να συνθέσει απόψεις και προτάσεις. Με πολύ δουλειά, προσωπικές και οικονομικές θυσίες όλο αυτό το διάστημα καταφέραμε να πάμε την ΕΑΠ πολλά βήματα μπροστά, καθιστώντας την και πάλι δυνατή και κυρίαρχη στον τοπικό αθλητισμό. Σε αυτόν τον άνθρωπο που υπήρξε καθοδηγητής, αλλά και εμπνευστής για πολλούς από εμάς οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και πιστεύουμε -όπως και ο ίδιος δήλωσε- ότι θα είναι πάντα παρών στην ΕΑΠ, στηρίζοντας κάθε νέα προσπάθεια και πρωτοβουλία του σωματείου.

Μετά την παραίτηση του κ. Πατούχα θα πραγματοποιηθεί ανασυγκρότηση του Δ.Σ. αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Ωστόσο, επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προκληθεί μία έντονη παραφιλολογία και διασπείρονται ψευδείς ειδήσεις τόσο για το μέλλον της ΕΑΠ και τη συμμετοχή των αγωνιστικών της τμημάτων στα πρωταθλήματα, όσο και για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση, οφείλουμε να διευκρινίσουμε και να διαμηνύσουμε τα εξής:

Λόγω των συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού έχει διακοπεί κάθε αγωνιστική δράση, όμως η ΕΑΠ είναι εδώ!.. Τόσο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ, όσο και η ανδρική ομάδα μπάσκετ παραμένουν σε εγρήγορση και θα συμμετάσχουν κανονικά και απερίσπαστες στα πρωταθλήματα και τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Επίσης, όσα διαδίδονται για τη διοίκηση και το μέλλον της ΕΑΠ αποτελούν αποκύημα της φαντασίας ορισμένων που δεν έχουν καμία σχέση με το σωματείο, αλλά και κάποιων που έχουν κρατήσει για τον εαυτό τους το ρόλο του «γύπα» καθώς επιλέγουν να τρέφονται από… πτώματα.

Τους ενημερώνουμε λοιπόν, ότι η ΕΑΠ είναι εδώ, ισχυρή και δυνατή έχοντας στο πλευρό της ανθρώπους με μεγάλη προσφορά και αγάπη για το ιστορικό σωματείο.

Ας μην ξεχνούν λοιπόν ότι η ΕΑΠ είναι πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι και η ιστορία της!

Λοιπά Αθλήματα

Αντίστροφη μέτρηση για το μιτινγκ στίβου «Τοφάλεια 2021»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το 1ο ελληνικό γκραν πρι για το 2021 (International meeting with national permit), όπως έχει ανακοινωθεί, τα “Τοφάλεια” θα διεξαχθούν την προσεχή Τετάρτη 19 Μαΐου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Tους αγώνες διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την υποστήριξη του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν σταλεί ηλεκτρονικά, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Μαΐου, στα Γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελ/σου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση [email protected], με χρήση – συμπλήρωση του συνημμένου εντύπου. Στη συνέχεια θα πρέπει να υπάρξει και τηλεφωνική επικοινωνία με ευθύνη των αθλητών-τριων ή του Σωματείου τους τη Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 (από 11.00΄ έως 14.00΄) για την επιβεβαίωση αποδοχής της συμμετοχής από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου.
Στο μίτινγκ θα διεξαχθούν, στην κατηγορία ανδρών, τα αγωνίσματα: 100μ. – 200μ. – 400μ. – 800μ. – 3.000μ. –110μ. με Εμπόδια – Ύψος – Επί Κοντώ – Μήκος – Σφαιροβολία και
Στην κατηγορία των γυναικών: 100μ. – 200μ. – 400μ. – 1.500μ. – 400μ. με Εμπόδια – 3.000μ με Φυσ. Εμπόδια – Ύψος – Επί Κοντώ – Μήκος – Τριπλούν – Σφαιροβολία – Ακοντισμός.
Στον αγώνα μπορούν να πάρουν μέρος μόνο οι Αθλητές-τριες των Κατηγοριών Α-Γ, (Κ20) και (Κ18) των Σωματείων – μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και σύμφωνα πάντοτε με την ισχύουσα κωδικοποίηση-Γενική Προκήρυξη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2021. Επίσης, Κύπριοι, ομογενείς και αλλοδαποί, ανεξάρτητα από το εάν έχουν ή όχι δελτίο αθλητικής ιδιότητας του ΣΕΓΑΣ, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς.
Κανένας αθλητής-τρια που έχει Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας σε Σωματείο – μέλος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. δεν μπορεί να λάβει μέρος στον αγώνα, αν δεν έχει εγγράφως δηλωθεί από το Σωματείο στο οποίο ανήκει.
ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
Με απόφαση των διοργανωτών δίνεται μεγάλο βάρος στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Αναλυτικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν:
Οι συμμετέχοντες αθλητές θα πρέπει να προσέρχονται αυτοπροσώπως στην Αίθουσα Κλήσης 60΄/ 45΄ πριν από την τέλεση του αγωνίσματός τους, προκειμένου να δηλώσουν την παρουσία τους προσκομίζοντας απαραίτητα το δελτίο αθλητικής ιδιότητας.
Με φροντίδα και ευθύνη των συλλόγων τους οι αθλητές-τριες πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών-αθλητριών στην κάρτα υγείας αθλητή είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες.
Οι υπεύθυνοι της αίθουσας κλήσης θα ελέγχουν τα αθλητικά δελτία και τις κάρτες υγείας των αθλητών – αθλητριών και θα καταχωρούν στα πινάκια μόνο τους αθλητές-αθλήτριες των οποίων η κάρτα υγείας αθλητή είναι θεωρημένη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

 

Περισσότερα

Λοιπά Αθλήματα

Στον όμιλο της Πάτρας κληρώθηκαν ΝΟΠ και ΝΕΠ για την Α2 Εθνική πόλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον Ομιλο της Πάτρας κληρώθηκαν σήμερα οι ομάδες πόλο του  ΝΟΠ  και της ΝΕΠ  στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο. Μαζί με τα «δελφίνια» και τους «δαίμονες» θα συμμετάσχουν και ο ΝΟ Καλαμάτας και ο Μίλων, ενώ οι άλλοι 3 Ομιλοι της α΄ φάσης (οι αγώνες θα γίνουν 4-6/6) έχουν ως εξής:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ (Αθήνας): Νηρέας Γέρακα, Ηλυσιακός, ΠΕΚΕ Βροντάδου, Νηρέας Χαλανδρίου.

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (Αθήνας): ΑΕ Χαϊδαρίου, Ιωνικός Νίκαιας, ΓΣ Ηλιούπολης, Τρίαινα Βούλας.

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ (Θεσσαλονίκης): Αρης Θεσσαλονίκης, ΟΦΘ, ΝΟ Λάρισας, Παναθηναϊκός.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων της α΄ φάσης, οι 16 ομάδες ανάλογα με την κατάταξη τους στους 4 Ομίλους, θα κληρωθούν στους 4 νέους Ομίλους της β΄ φάσης (2-4/7). Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η θέση, θα τεθούν επικεφαλής, ως διοργανώτριες Ομίλων, στους οποίους και κατατάσσονται αντίστοιχα οι 2ες, οι 3ες και οι 4ες.

Στην συνέχεια, οι 2 πρώτες ομάδες της κατάταξης, προκρίνονται στην τελική φάση (16-18/7), ενώ στην Β’ Εθνική, λόγω των ειδικών συνθηκών που χαρακτηρίζουν τη φετινή αγωνιστική περίοδο, δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

Στην τελική φάση θα σχηματιστούν 2 Ομιλοι με κλήρωση (2 πρώτες και 2 δεύτερες ανά Ομιλο, από τη β΄ φάση).

Με τη διεξαγωγή των αγώνων στους 2 Ομίλους και την κατάταξη των ομάδων, έχουμε τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος Α1-Β2 και Β1-Α2, όπου θα διεξαχθούν 2 αγώνες. Σε περίπτωση ίδιας διαφοράς τερμάτων (από μία νίκη δηλαδή), αλλά και δύο ισοπαλιών, θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι για να προκύψει το ζευγάρι του τελικού, οι ομάδες του οποίου και προβιβάζονται στην Α1 Εθνική. Οι ηττημένοι των δύο ημιτελικών θα αγωνιστούν για την 3η-4η θέση.

Περισσότερα

Λοιπά Αθλήματα

Ηττα και αυλαία με 8η θέση για τις γυναίκες της ΝΕΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Την 8η θέση κατέλαβε η ΝΕΠ στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Γυναικών του πόλο, καθώς νίκησε με σκορ 11-3 τον ουραγό ΝΟ Ρεθύμνου, σε παιχνίδι που έγινε στο κολυμβητήριο Χανίων.

Η ομάδα του Κώστα Σακκαλή «καθάρισε» το παιχνίδι στη γ΄ περίοδο, όταν προηγήθηκε με 2-8. Αυτή ήταν η 5η νίκη για τη ΝΕΠ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ το Κρητικό συγκρότημα δεν κατάφερε να πάρει βαθμό.

Τα 8λεπτα: 1-2, 0-1, 1-5, 1-3.

Τα γκολ του ΝΟ Ρεθύμνου πέτυχαν οι: Κυριακάκη 1, Φαρμάκη 1, Λυμπιτάκη 1.

ΝΕΠ (Κώστας Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Γ. Σινέμογλου, Ευφρ. Τσιμάρα, Σ. Μανέτα, Μοίραλη 2, Ντάσιου 2, Ευδ. Τσιμάρα 3, Κουρέτα 3, Πουλοπούλου, Γ. Ζαφειράκη, Γιαννακοπούλου.

 

Περισσότερα
EKO
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Super market arapis
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα