Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση για την διενέργεια μειοδοτικού διαγωνισμού «Προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής και λογισμικού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση θέτει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τον ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό άνω των ορίων για την προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής και λογισμικού, συνολικού προϋπολογισμού έως του ποσού των 401.000 ευρώ.

Πρόκειται για αναγκαίο εξοπλισμό που έρχεται να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες ανάγκες που δημιουργούνται στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.

«Οι νέες τεχνολογίες και οι έξυπνες εφαρμογές απεδείχθη στην πράξη πόσο χρήσιμες είναι ακόμα και σε περιπτώσεις όπως η πρωτόγνωρη πανδημία Covid -19 που βιώνουμε. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε περαιτέρω τα ψηφιακά εργαλεία για την εξυπηρέτηση του κοινού. Γι αυτό και προχωράμε σε προμήθεια ενίσχυσης  του εξοπλισμού πληροφορικής της Περιφέρειας, προκειμένου να υλοποιήσουμε ένα οργανωμένο σχέδιο για τη δημιουργία μιας ευφυούς Περιφέρειας.

Επιλέξαμε όμως πριν προχωρήσουμε στον διαγωνισμό,  να θέσουμε το τεύχος της διακήρυξης σε Δημόσια Διαβούλευση, ώστε στην τελική μορφή να συμπεριληφθούν όροι και τεχνικές προδιαγραφές που θα κριθούν απαραίτητες κατά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της Δημόσιας Διαβούλευσης» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Διοίκησης και Δημοσιονομικού Ελέγχου Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος , ο οποίος υπέγραψε την σχετική απόφαση ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής.

Η σχετική ανακοίνωση για την ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση, το τεύχος της διακήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού, θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) (www.eprocurement.gov.gr) στο σύνδεσμο «Διαβουλεύσεις» και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (www.pde.gov.gr). Τα σχόλια των οικονομικών φορέων αναρτώνται αυτούσια στην ηλεκτρονική φόρμα του ΕΣΗΔΗΣ.

Μετά το πέρας της προθεσμίας για την διενέργεια της Δημόσιας Διαβούλευσης θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τα στοιχεία των οικονομικών φορέων που συμμετείχαν στη διαδικασία και θα αναρτηθούν οι υποβληθείσες παρατηρήσεις.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement