Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

«Χάλκινος» ο Γ. Καλογερόπουλος με την Εθνική ομάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Σπουδαία  διάκριση κατάφερε η Εθνική Ελλάδος Ποδηλασίας χθες για λογαριασμό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Στο ομαδικό σπριντ πανηγύρισε την 3η θέση και ανέβηκε στο βάθρο, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, που ήταν και το πρώτο για την Εθνική ομάδα στο συγκεκριμένο αγώνισμα της Ποδηλασίας.

νάμεσα στους αθλητές που πανηγύρισαν το μετάλλιο είναι και ο Πατρινός Γιάννης Καλογερόπουλος του ΠΟΠ  ο οποίος μαζί με τους Κώστα Λιβανό και Σωτήρη Μπρέτα έκαναν πολύ μεγάλη εμφάνιση και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αφού  έκαναν περήφανους την χώρα μας μια σημαντική επιτυχία.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΠ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και  η διοίκηση του ΠΟΠ  για την επιτυχία του Γιάννη Καλογερόπουλου και συγκεκριμένα ανέφερε:

Το Δ.Σ. του  ΠΟΠ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην Ελληνική αποστολή για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας στο ομαδικό σπριντ !

Ιδιαίτερα να συγχαρούμε τον αθλητή του συλλόγου μας Γιάννη Καλογερόπουλο για την επιτυχία του!  Γιάννη μπράβο ! Σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία !

Με εκτίμηση το Δ.Σ».

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement