Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Κασμιρένια σετ

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια άλλη εποχή ίσως να μην δίνατε έμφαση στα κομμάτια μέσα στα οποία χαλαρώνετε. Είναι σύνηθες να επενδύετε σε ρούχα που φοράτε έξω και είναι ανθεκτικά και εντυπωσιακά, ενώ η σπιτική «στολή» σας είναι συνήθως παλιές φόρμες, διαφημιστικά T-shirts και πουλόβερ που δεν κρίνετε κατάλληλα να φορεθούν εκτός σπιτιού.

Διαχρονική επένδυση

Κάθε γκαρνταρόμπα που σέβεται τον εαυτό της χρειάζεται τουλάχιστον ένα κομψό κασμιρένιο πουλόβερ -πρόκειται για επένδυση που «βγαίνει» πιο οικονομικά, αφού η ποιότητά του διατηρείται άψογη με τα χρόνια και δεν χρειάζεται να αγοράζετε καινούρια κάθε δύο σεζόν.

Η πιο άνετη και πολυτελής τάση

Τώρα και καθώς ο κόσμος της μόδας και ο τρόπος που ντύνεστε αλλάζει δραστικά, είναι η ιδανική συγκυρία να επενδύσετε σε κομμάτια από κασμίρ και -γιατί όχι- και σε ένα κασμιρένιο σετ. Οι fashion insiders με το πιο εκλεπτυσμένο γούστο, φορούν ήδη κασμιρένια σετ από μαλακά παντελόνια και ασορτί ζεστά πουλόβερ, στο σπίτι αλλά και στην πόλη. Πρόκειται για μια σούπερ κομψή εικόνα που συνδυάζει άνεση και πολυτέλεια και σε καμία περίπτωση δεν παραπέμπει σε ένα πρόχειρο ντύσιμο.

Θα το φοράτε για χρόνια…

Συνδυάστε το κασμιρένιο σετ με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια και κομψά μοκασίνια ή λευκά αθλητικά και ρίξτε στους ώμους σας ένα μάξι μίνιμαλ παλτό για μια πολύ διαφορετική εμφάνιση. To σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια αγορά που θα «λιώσετε» μεν τώρα, αλλά θα συνεχίσετε να φοράτε για χρόνια!

 

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement