Connect with us

Lifestyle

Θετικοί στον κορονοϊό Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη

Published

on

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης αποκάλυψε πως το ζευγάρι και συνεργάτες της εκπομπής, νόσησαν από τον ιό, προχωρώντας σε διευκρινήσεις για το πώς και πότε βρέθηκαν θετικοί και τι ισχύει με τους υπόλοιπους συνεργάτες του Happy Day.

«Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος απουσιάζουν όλη την εβδομάδα. Δεν απουσιάζουν τυχαία, αλλά έχουν επιβεβαιωθεί ως θετικά κρούσματα κορονοϊού. Η Μαρία και ο Δημήτρης έρχονται Δευτέρα με Πέμπτη στο Happy Day. Την Πέμπτη και την Παρασκευή βγήκαν να κάνουν τα τελευταία ψώνια που ήταν ανοικτή η αγορά», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Η Μαρία άρχισε να μη νιώθει καλά την Κυριακή που ξύπνησε. Τη Δευτέρα το πρωί υπεβλήθησαν σε μοριακό τεστ, η Μαρία ήταν θετική. Ο Δημήτρης αρχικά δεν είχε τίποτα, αλλά προς Τετάρτη άρχιζε να εμφανίζει συμπτώματα».

Για να διευκρινίσει στη συνέχεια πως στην εκπομπή κάνουν 2 τεστ κορονοϊού την εβδομάδα, τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας και πως στις επαφές φορούν μάσκα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement