Connect with us

Παναχαϊκή

Χαμόγελα στην Παναχαϊκή, για το πιστοποιητικό και δύο προσφυγές-Επιτροπή για να πιέσουν αποφάσισε το Δ.Σ.

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Χαμόγελα χθες στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής η οποία τακτοποίησε ένα θέμα του φακέλου στην ΕΕΑ και έτσι αναμένεται να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής. Ευχάριστα βέβαια ήρθαν και στο θέμα των προσφυγών από 2 πρώην παίκτες.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, τακτοποιήθηκε το θέμα της εγγυητικής επιστολής που είχε καταπέσει αφού συμπληρώθηκε χθες το ποσό. Πλέον δεν υπάρχει εκκρεμότητα και στην επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει την Δευτέρα αναμένεται να πάρει πιστοποιητικό.
«Η ομάδα μας έχει πλήρη φάκελο όντας καθ’ όλα νόμιμη καθώς τακτοποίησε όλες τις εκκρεμότητές της και στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής θα της χορηγηθεί το πιστοποιητικό χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα» ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
ΔΙΠΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ
Από εκεί και πέρα, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Χάρης Γρηγορίου με τις δικές του ενέργειες, πέτυχε διπλή δικαστική νίκη απέναντι στους Σιατραβάνη και Φροξυλιά οι οποίοι είχαν καταθέσει προσφυγή για οφειλές.
«Αναφορικά με τις αποφάσεις που προέκυψαν για τις υποθέσεις με τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές μας Σάββα Σιατραβάνη και Δημήτρη Φροξυλιά, η ομάδα μας θα κληθεί να αποπληρώσει το ποσό των 10.000 ευρώ για τον πρώτο και το ποσό των 309 ευρώ για τον δεύτερο. Αρχικά οι δύο ποδοσφαιριστές διεκδικούσαν μεγαλύτερα ποσά και συγκεκριμένα 20.000 ευρώ ο Σιατραβάνης και 6.500 ευρώ ο Φροξυλιάς αλλά έπειτα από την απόφαση των αρμοδίων οργάνων επιδικάστηκαν τα παραπάνω ποσά» ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ και είναι σημαντικό ειδικά αυτή την περίοδο που τα έσοδα είναι σχεδόν μηδαμινά.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ Δ.Σ
Στο μεταξύ, περαιτέρω πιέσεις προκειμένου να της επιτραπεί να βρεθεί το συντομότερο στο γήπεδο θα ασκήσει η Super League 2. Αυτό αποφασίστηκε στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη. Συγκεκριμένα, η επιτροπή θα έχει άμεσα επαφή με τον ΠΣΑΠ, την ΕΠΟ και τη Super League 1, ώστε συντονισμένα να γίνουν ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή και η δεύτερη τη τάξει κατηγορία να μπει, επιτέλους, στο γήπεδο.
Η διοργανώτρια περιμένει τη νέα συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας και ευελπιστεί ότι τα δεδομένα θα αλλάξουν.
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, την Τρίτη να γίνει νέα τηλεδιάσκεψη αναλόγως των εξελίξεων. Σημαντικό ρόλο παίζει και η πρόσφατη τοποθέτηση των διεθνών ποδοσφαιριστών. Σήμερα θα γίνει τηλεδιάσκεψη με τον ΠΣΑΠ, ώστε ενωμένοι οι φορείς να πετύχουν την πολυπόθητη επιστροφή έπειτα από αδράνεια 8 μηνών ενώ σε εκκρεμότητα είναι το θέμα της ΕΡΤ αφού ακόμα δεν έχει κλειδώσει η συμφωνία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement