Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Σε κλινική στο Χιούστον η μικρή Αναστασία: Το δημόσιο ευχαριστώ της Έρρικας Πρεζεράκου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η 7χρονη Αναστασία λίγο πριν από τα γενέθλιά της διεγνώσθη με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου -γνωστή και ως dipg- διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους. Οι γιατροί έδιναν στο παιδί 6 μήνες ζωής, ωστόσο οι γονείς της βρήκαν μια κλινική στο Χιούστον του Τέξας με μεγάλη εξειδίκευση πάνω σε αυτή την ασθένεια.

Σύσσωμος ο κόσμος του διαδικτύου κινητοποιήθηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν 700.000 ευρώ που απαιτούνται για το ταξίδι και τη θεραπεία. Η θεία της Έρρικα Πρεζεράκου έκανε δημόσια έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει και τελικά τα χρήματα συγκεντρώθηκαν και η μικρή Αναστασία πραγματοποίησε το ελπιδοφόρο ταξίδι.

Η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα μια φωτογραφία της ανιψιάς της από το κρεβάτι της κλινικής στις ΗΠΑ, θέλοντας να ζητήσει δημόσια ευχαριστώ στο κοινό.

Στη λεζάντα της εικόνας έγραψε: «Η Αναστασία ξεκίνησε θεραπεία… Και το ότι βρίσκεται εκεί το οφείλει στα κύματα αγάπη σας, στη φροντίδα σας και στην προσευχή σας… Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια πια… Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου ηλιόλουστα πλάσματα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement