Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ακτινογραφώντας το δεύτερο πρωτάθλημα

Δημοσιεύθηκε

στις

Τι έχει γίνει μέχρι στιγμής στους δύο ομίλους της Β’ Κατηγορίας

Ευκαιρία είναι με τη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων να ρίξουμε και μια ματιά στο δεύτερο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας, το οποίο αποτελείται από δύο ομίλους.

Ένα πρωτάθλημα το οποίο διακόπηκε και αυτό την 6η αγωνιστική με τον ατρόμητο Λάππα να προπορεύεται στον Α’ όμιλο και τον Απόλλωνα Εγλυκάδος στον Β’ όμιλο.

Άξιον αναφοράς είναι ότι και στους δύο ομίλους καμία ομάδα δεν έχει το απόλυτο νικών, ενώ μόλις δύο παραμένουν αήττητες και αυτές είναι από τον Α’ όμιλο ο πρωτοπόρος Ατρόμητος και η Αστραπή Ψαροφαΐου.

Πάμε να δούμε σιγά σιγά με αριθμούς τις πρώτες έξι αγωνιστικές ανά όμιλο.

 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Στον πρώτο όμιλο ο Ατρόμητος και η Αστραπή Ψαροφαΐου είναι οι μοναδικές ομάδες που παραμένουν αήττητες με την πρώτη να έχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και τη δεύτερη να μετράει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Την καλύτερη επίθεση διαθέτει ο Ατρόμητος έχοντας 16 τέρματα, ενώ την καλύτερη άμυνα την διαθέτουν Αστραπή και Αστέρας Μιντιλογλίου έχοντας δεχτεί μόλις τρία τέρματα.

Χωρίς βαθμό παραμένει ο Ολυμπιακός Πατρών, ο οποίος διαθέτει τη χειρότερη επίθεση (ένα μόλις γκολ) καθώς και τη χειρότερη άμυνα (21 τέρματα).

ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ 149 ΓΚΟΛ

Πολλά είναι τα τέρματα που έχουν επιτευχθεί στις 6 πρώτες αγωνιστικές. Από τα 149 τέρματα οι γηπεδούχοι έχουν σημειώσει τα 81, ενώ οι φιλοξενούμενοι τα 68 και αυτό μεταφέρεται ως μ.ό. 3,1 τέρματα ανά παιχνίδι.

ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ

Μέχρι στιγμής σε 48 αναμετρήσεις φαίνεται ότι οι γηπεδούχοι έχουν την πρωτιά, αφού έχουν σημειώσει 20 νίκες, δύο περισσότερες από τους φιλοξενούμενους (18).

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΚΟΡ

Δεν είναι λίγα τα αγαπημένα σκορ που έχουν διαμορφωθεί αυτές τις έξι αγωνιστικές.

Πιο αναλυτικά, σε τέσσερα παιχνίδια έχει επιτευχθεί το 0-1, ενώ επίσης σε τέσσερις αναμετρήσεις έχει σημειωθεί το 1-1, το 1-2 και το 3-1.

Η ΓΑΛΗΝΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΝΙΚΗ

Η ομάδα της Γαλήνης έχει σημειώσει τη μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη διαλύοντας με 7-0 τον Ολυμπιακό Πατρών.

Αντίθετα τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη την έχει σημειώσει η Αστραπή με 5-0 και πάλι επί του Ολυμπιακού Πατρών.

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Στον δεύτερο όμιλο καμία ομάδα δεν έχει παραμείνει αήττητη με την κορυφή να την μοιράζονται Απόλλων Εγλυκάδος και Ζαβλάνι που μετράνε 5 νίκες, καμία ισοπαλία και μία ήττα.

Την καλύτερη επίθεση διαθέτει ο Απόλλων Εγλυκάδος έχοντας 18 τέρματα, ενώ την καλύτερη άμυνα ο Αχιλλέας Καμαρών έχοντας δεχτεί μόλις τέσσερα τέρματα.

Χωρίς βαθμό παραμένουν οι Πετεινοί που διαθέτουν την χειρότερη άμυνα (24 τέρματα). Αντίθετα την χειρότερη επίθεση την έχει ο Φοίνικας/Ζήρια που έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές.

ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ 166 ΓΚΟΛ

Περισσότερα γκολ από αυτά στον πρώτο όμιλο έχουν επιτευχθεί στις 6 πρώτες αγωνιστικές. Από τα 166 τέρματα οι γηπεδούχοι έχουν σημειώσει τα 98, ενώ οι φιλοξενούμενοι τα 68 και αυτό μεταφέρεται ως μ.ό. 3,46 γκολ ανά παιχνίδι.

ΔΩΔΕΚΑ ΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ

Μέχρι στιγμής σε 48 αναμετρήσεις οι γηπεδούχοι έχουν την πρωτιά, αφού έχουν σημειώσει δώδεκα νίκες περισσότερες από τους φιλοξενούμενους. Δηλαδή οι γηπεδούχοι έχουν 26 νίκες και οι φιλοξενούμενοι 14.

ΤΟ 2-1 ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΚΟΡ

Ένα είναι το αγαπημένο αποτέλεσμα των ομάδων, καθώς σε πέντε αναμετρήσεις έχει σημειωθεί το 2-1. Ακολουθεί σε τέσσερις αναμετρήσεις το 1-1 που είναι το δεύτερο αγαπημένο σκορ.

Η ΑΡΓΥΡΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ

Η ομάδα της Αργυράς έχει σημειώσει τη μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη με 5-0 επί της Αυτόνομης.

Αντίθετα τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη την έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ με 5-2 και πάλι επί της Αυτόνομης.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement