Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Κ. Υφαντή: «Σε άσχημη στιγμή η διακοπή, προέχει όμως η υγεία»

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια εβδομάδα αποχή από τις προπονήσεις μετρούν και οι γυναικείες ομάδες της Πάτρας οι οποίες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και κάνεις δεν ξέρει πότε θα επιστρέψουν στο γήπεδο για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Η «Γ» μίλησε με την αρχηγό της ΕΑΠ Κρίστυ Υφαντή και της ζήτησε ένα πρώτο σχόλιο για το πώς βιώνει η ίδια και οι συναθλήτριές της αυτή τη διαδικασία της καραντίνας…
«Δυστυχώς για 2η φορά διακοπή του πρωταθλήματος, είμαστε υποχρεωμένοι για το κοινό καλό όλων μας» είπε αρχικά η Κρίστυ Υφαντή και πρόσθεσε: «Είναι άσχημη στιγμή η συγκεκριμένη διακοπή διότι μόλις είχαμε ολοκληρώσει την προετοιμασία μας, είχε δεθεί η ομάδα μεταξύ της και τώρα χωρίς να γνωρίζουμε το πότε θα ξαναμπούμε στα γήπεδα σκεφτόμαστε όλοι πως οι προσπάθειές μας και οι κόποι μας έπεσαν στο κενό και θα ξαναγίνουν όλα απ’ την αρχή. Όπως και να ’χει όμως τα ίδια ισχύουν για όλον τον κόσμο καθώς αυτό που προέχει είναι η διασφάλιση της υγείας μας και γι’ αυτό θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες από τους ειδικούς. Κι ο αθλητισμός όμως είναι υγεία οπότε εύχομαι η επιστροφή όλων στα γήπεδα να γίνει το δυνατόν συντομότερο».
Θυμίζουμε πως η ΕΑΠ έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα, αυτό της πρεμιέρας όπου είχε ηττηθεί εκτός έδρας από τους Αμπελόκηπους.


Ροή ειδήσεων

Advertisement