Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ν. Παπαδόπουλος: «Η άγνοια είναι ό,τι χειρότερο»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται και ο προπονητής της Παναχαϊκής Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος ήρθε στην Πάτρα για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας και πάνω που περνούσε σιγά-σιγά την δική του φιλοσοφία, ήρθε η διακοπή προπονήσεων αλλά και το stop του πρωταθλήματος ώστε να ανατρέψει όλα τα πλάνα.

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός παραμένει κανονικά στην Πάτρα και είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους παίκτες του περιμένοντας και αυτός τις εξελίξεις…

Η «Γ» μίλησε χθες με τον Έλληνα προπονητή και του ζήτησε ένα σχόλιο για το πώς είναι η κατάσταση στην ομάδα…

«Κοιτάξτε, είναι πολύ δύσκολο το κομμάτι αυτό, από την στιγμή που οι παίκτες δεν βρίσκονται στο γήπεδο για να προπονούνται, αλλά ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα» είπε αρχικά ο Νίκος Παπαδόπουλος και πρόσθεσε: «Όλο αυτό είναι πρωτόγνωρο, εμείς μιλάμε καθημερινά μαζί τους για να τους κρατάμε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και κάνοντας υπομονή μήπως από εβδομάδα γίνει κάτι.

Το χειρότερο από όλα είναι η άγνοια, δεν ξέρουμε πότε θα αγωνιστούμε για το πρωτάθλημα και πότε θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις. Έστω, να μας αφήσουν να προπονούμαστε. Επίσης αν καθυστερήσει το πρωτάθλημα να ξεκινήσει, ποιος μπορεί να μας πει πώς θα διεξαχθεί στη συνέχεια; Θα γίνονται όλοι οι αγώνες κανονικά Τετάρτη και Κυριακή  ώστε να βγει το πρόγραμμα ή θα κοπούν αγώνες; Και αν γίνουν όλοι οι αγώνες κανονικά, θα αντέξουν οι παίκτες να ανταποκριθούν σε τέτοιες συνθήκες συνεχόμενων αγώνων μετά από τόσο μεγάλο διάστημα διακοπής; Όπως βλέπετε είναι πολλά τα ερωτηματικά και περιμένουμε τις απαντήσεις».

Έχετε προλάβει να περάσετε την δική σας φιλοσοφία στην ομάδα;

«Εκτιμώ πως ναι, στις 3 πρώτες εβδομάδες που έχουμε δουλέψει με τα παιδιά, έχουν καταλάβει και το πώς δουλεύουμε αλλά και το στυλ παιχνιδιού που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα.

Το αρνητικό είναι πως δεν μπορούμε να δώσουμε φιλικά για να δούμε και αυτά που δουλεύουμε απέναντι σε αντιπάλους.

Ένα σχόλιο για την αποχώρηση του Τζοάο;

«Δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο εκτός από το ότι μια ομάδα είναι υπεράνω όλων και αυτό ισχύει στην Παναχαϊκή».

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement