Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία από την ΠΓΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί η αγωνιστική δράση να έχει σταματήσει για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της χώρας λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού όμως στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής δεν μένουν σε απραξία και προχωρούν σε διάφορες δράσεις.
Μια από αυτές έχει και τη δική της ξεχωριστή σημασία για την κοινωνία ειδικά αυτή την πολύ δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Έτσι η Παναχαϊκή Γ.Ε. διοργανώνει σήμερα το απόγευμα (5-8 μ.μ.) στο κλειστό του συλλόγου αιμοδοσία, προσκαλώντας τους πάντες να δώσουν το «παρών» πάντα κάτω από το άκρως αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει αυτή την περίοδο.
Χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Παναγιώτης Σεμιτέκολος: «Σε αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές η Παναχαϊκή ΓΕ είναι υποχρεωμένη από την ιστορία της να κάνει τις δικές της ξεχωριστές κοινωνικές παρεμβάσεις κύρια στο ευαίσθητο κομμάτι της υγείας.
Καλούμε λοιπόν όλους τη Δευτέρα στο κλειστό γυμναστήριο της Παναχαϊκής με απόλυτη τάξη στα μέτρα της Πολιτείας στέλνοντας το μήνυμα με τον κωδικό 1 στο 13033 για να δώσουν αίμα. Προφανώς το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν κι άλλες πρωτοβουλίες από τον σύλλογό μας έχοντας ως στόχο την στήριξη της κοινωνίας σε αυτές τις πολύ κρίσιμες εποχές».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement