Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (15/11)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με δάνεια, κάρτες, ασφάλειες καθώς και οικονομικές διευθετήσεις ιδιαίτερα αν σε αυτές εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει εκπλήξεις σε ζητήματα τα οποία δεν έχεις διευθετήσει. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη την τελευταία ημέρα της εβδομάδας δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι πιο ευνοϊκό και πιο αισιόδοξο για εσένα, καθώς θα δεις κάποια ζητήματα αλλιώς!

 

 

Ταύρος

Aυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να αντιδράσεις λίγο περίεργα στην παραμικρή κουβέντα που θα σου πουν οι άλλοι, καθώς οι συνθήκες που θα υπάρξουν στις διαπροσωπικές σχέσεις μπορεί να σε οδηγήσουν να πάρεις «θέση μάχης». Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο σου δεν είναι πολύ ευνοϊκή για να υπάρξουν ήρεμες συζητήσεις και συμφωνίες και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου.

 

 

Δίδυμοι

Μπορεί να προκύψουν κάποιες αγγαρείες τις οποίες δεν είχες στο πρόγραμμα και αυτό είναι κάτι το οποίο θα αρκεί για να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο δημιουργούν μία απαιτητική καθημερινότητα, η οποία με τη σειρά της μπορεί να δημιουργήσει πτώση της ενέργειας σου.

 

Καρκίνος

Φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στα δεδομένα που έχεις μέχρι τώρα. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αλλαγές και είναι πολύ πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει γύρω στον Οκτώβριο.

 

Λέων

Θα επικεντρωθείς πολύ σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα καθώς η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο φέρνουν αυτούς τους δύο τομείς στο προσκήνιο. Είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις και μπορεί να σε κάνουν να χάσεις ψυχραιμία σου. Μην επιμένεις στη διευθέτηση ζητημάτων που βλέπεις πως «κολλάνε» αρκετά, καθώς οι πρώτες ημέρες εβδομάδας μπορεί να έχουν αρκετά εμπόδια.

 

Παρθένος

Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι εύκολο να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις με όλους όσους βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου θα αναδείξει διαφωνίες που μπορεί να υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα και τώρα θα έρθουν έντονα στο προσκήνιο.

 

Ζυγός

Φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά καθώς οι λογαριασμοί και οι λοιπές υποχρεώσεις θα βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων σου. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου σου λέει να είσαι φειδωλός με τα έξοδα, καθώς αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυται για αγορές.

 

Σκορπιός

Με την αντίθεση Ερμή/Ουρανού να λαμβάνει χώρα φαίνεται πως θα είσαι ιδιαίτερα καυστικός και πολλές φορές αιχμηρός στο λόγο σου, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η αλήθεια είναι πως και οι άλλοι θα σου δίνουν αφορμές για κάτι τέτοιο, όμως και εσύ δεν θα αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα έκρυθμο κλίμα στις σχέσεις σου.

 

 

Τοξότης

Μπορεί να εμφανιστούν ως δια μαγείας κάποιες συζητήσεις οι οποίες είχαν γίνει σε παρασκηνιακό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή πού βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο δείχνει πως αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει αποκαλύψεις! Στις 22/11 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας επίσημα το μήνα και των γενεθλίων σου και δείχνει πως το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για εσένα και τις επιδιώξεις σου

 

 

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα πιθανόν να παρατηρήσεις πως κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου έχουν αλλάξει τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς. Με κάποιους θα εκπλαγείς ευχάριστα με κάποιους άλλους δυσάρεστα, όμως η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο σου λέει να αποφύγεις διαξιφισμούς και αντιπαραθέσεις.

 

Υδροχόος

Με την αντίθεση που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε εργασιακό επίπεδο, οι οποίες θα σε οδηγήσουν να αλλάξεις το πλάνο σου. Ενδεχομένως να υπάρξουν και συζητήσεις οι οποίες δεν θα γίνουν σε ήρεμο κλίμα και σε αυτό θα πρέπει να δώσεις σημασία ώστε να μην το αφήσεις να σε παρασύρει στο δικό του ρυθμό.

 

 

Ιχθύες

Θα έχεις επικοινωνία με πρόσωπα τα οποία σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον ή με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, κάτι που θα σε χαροποιήσει. Η αντίθεση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές σε συζητήσεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα μέσα σε αυτές τις ημέρες.

 

Lifestyle

Επίδειξη Dior στο Καλλιμάρμαρο: Με ελληνικά στοιχεία η πρόσκληση – Ποια ονόματα… έφαγαν πόρτα

Δημοσιεύθηκε

στις

Την πλάτη του οίκου Dior για μια πρόσκληση στην μεγάλη επίδειξη της Πέμπτης, βλέπουν η μια μετά την άλλη οι Ελληνίδες rich and famous και celebrities, που έχουν βάλει λιτούς και δεμένους, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στο Καλλιμάρμαρο στάδιο.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που το υπουργείο Πολιτισμού έδωσε τα χέρια με τον θρυλικό οίκο μόδας για μια σειρά φωτογραφήσεων σε ιστορικά σημεία της χώρας και την μεγάλη επίδειξη με ρούχα εμπνευσμένα από την ελληνική ιστορία και την παράδοση, πολλές είναι οι επώνυμες Ελληνίδες που έχουν εκφράσει την επιθυμία να γραφτεί το όνομα τους στην «χρυσή» λίστα με τους υψηλούς προσκεκλημένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ελάχιστες είναι εκείνες που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη πρόσκληση που δημοσιεύει αποκλειστικά το protothema.gr, καθώς ο οίκος έχει δώσει προτεραιότητα αρχικά στους σταθερούς πελάτες του απ’ όλο τον κόσμο, μετά στους ανθρώπους από την Ελλάδα που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιήσει την επιθυμία του αυτή μεταξύ των οποίων βρίσκονται εξέχουσες προσωπικότητες, σε παγκοσμίου φήμης δημοσιογράφους μόδας, αλλά και στα διάσημα πρόσωπα τα οποία σταθερά παρακολουθούν κάθε χρόνο τις επιδείξεις του. Γι’ αυτό και πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν σίγουρο πως μια από τις προσκλήσεις που εστάλησαν απευθείας από τα γραφεία του Dior στο Παρίσι είχε ως αποστολέα την χολιγουντιανή σταρ Σαρλίζ Θερόν που αποτελεί άλλωστε και ένα από τα πρόσωπα της καμπάνιας του αρώματος του γαλλικού οίκου.

Δείτε την πρόσκληση: 

dior

Μέχρι αυτή την ώρα μπορεί να μην έχουν διαρρεύσει ονόματα που θα παραβρεθούν μεταξύ των καλεσμένων, ωστόσο το σίγουρο είναι πως στη χώρα μας για τις επόμενες ώρες θα χτυπά η καρδιά της μόδας μιας και οι εικόνες με τις ελληνικές ομορφιές σε πρώτο πλάνο θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.

«Μιλάμε για μια διεθνή παραγωγή και άλλα standard που εμείς εδώ δεν μπορούμε ν αντιληφθούμε» αποκαλύπτει γνωστός σχεδιαστής«Ακούγεται πως θα είναι εδώ ο μεγαλοεπιχειρηματίας Μπερνάρ Αρνό με την σύζυγο του, που είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Ο γιος του Αντουάν και η σύζυγος του γνωστό top model Νατάλια Βοντιάνοβα. Άλλοι έχουν ακούσει το όνομα της πρώτης κυρίας της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν. Οι προσκλήσεις όλες έχουν φύγει απευθείας από το γραφείο τύπου του Οίκου στο Παρίσι. Όσες Ελληνίδες είναι καλές πελάτισσες σίγουρα θα βρίσκονται στο Καλλιμάρμαρο, όσες έχουν αγοράσει μια τσάντα στη ζωή τους δεν θα είναι. Από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού θα είναι σίγουρα, αλλά και Έλληνες τεχνίτες που δούλεψαν πάνω στη συλλογή. Είναι μια τεράστια διαφήμιση για την χώρα μας. Αν έπρεπε να πληρώσουμε δεν θα είχαμε τα χρήματα. Είναι μια σοβαρή δουλειά με τεράστια απήχηση. Οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν σε πάνω από 1000 έντυπα, χώρια τα διαδικτυακά, μιλάμε για μεγάλη καμπάνια».

Άκρως ελληνική και η πρόσκληση του διάσημου οίκου για το μεγάλο event της Πέμπτης που θα πραγματοποιηθεί στις εννιά το βράδυ. Εκτός από την γραμματοσειρά που παραπέμπει στην Αρχαία Ελληνική, εντύπωση προκαλεί και η αναφορά στο Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα και στο σχολείο υφαντικής.

Περισσότερα

Lifestyle

Γιώργος Τσαλίκης: Εκτός Big Brother – Καμία συνεργασία με τον ΣΚΑΪ

Δημοσιεύθηκε

στις

Οριστικό τέλος σε μια συνεργασία που δεν πρόλαβε να ξεκινήσει. Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν θα παρουσιάσει το Big Brother

Μια συνεργασία που έληξε πριν καν αρχίσει. Ο Γιωργος Τσαλίκης βρίσκεται οριστικά εκτός παρουσίασης του Big Brother και εκτός ΣΚΑΪ.

Μετά από ένα δεκαήμερο δηλώσεων από πλευράς του παρουσιαστή πως ο ίδιος και μόνο αυτός είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother και διαρροών για μεγάλη δυσαρέσκεια του καναλιού από τις δηλώσεις του, το θρίλερ αυτό έλαβε τέλος το πρωί της Τετάρτης. Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο ΣΚΑΪ δεν θα προχωρήσουν στη συνεργασία αυτή.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, παρά το γεγονός ότι από τον ΣΚΑΪ υπήρξε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Τσαλίκη, ο σταθμός αποφάσισε να μην προχωρήσει τελικά, καθώς θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά,  όπως είθισται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Και κάπως έτσι έπεσε η αυλαία πριν καν γίνει πρεμιέρα…

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(16/6)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Σήμερα θα καταφέρεις να γίνεις δυναμικός και να πάρεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και σιγά-σιγά θα δεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Ταύρος
Απόφυγε σήμερα κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει από το πρόγραμμα που ακολουθείς και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί ‘‘καλοθελητές’’, που προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην εξέλιξή σου και πρέπει να προσέχεις σε ποιους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι.

Δίδυμοι
H ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε μόνο να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους, εξαιτίας της ισχυρογνωμοσύνης σου.

Καρκίνος
Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη. Καλό θα είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί, ώστε να προλάβεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν στο έπακρο. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις.

Λέων
Mην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν σήμερα και δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη, γι’ αυτό φρόντισε να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να βάλεις μπροστά τα σχέδια σου. Καλό είναι να διατηρήσεις ξεκάθαρη την σκέψη σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις καλύτερες επιλογές για την άνοδο σου.

Παρθένος
Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τα τόσα προβλήματα που συνεχώς ξεπροβάλλουν από το πουθενά και αυτό πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις από σήμερα κιόλας. Μπορείς να περάσεις καλά με αγαπημένα άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Αυτή η Τετάρτη είναι πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές και η διάθεσή σου θα είναι επίσης πολύ καλή.

Ζυγός
Η σημερινή Τετάρτη σου δίνει τη δυνατότητα να ανασύρεις τις ικανότητές σου, που είναι πολλές, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς στο δρόμο της επιτυχίας. Θα αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να αφήνεις τίποτα στην τύχη του και θα πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Μόνο προσοχή να μην κάνεις ενθουσιώδεις κινήσεις από την υπερβολική αισιοδοξία σου.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά, για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλουν. Πάντως, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

Τοξότης
Σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες! Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστό της βαθμό. Θα λες τα πράγματα με το όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς. Μπορείς να περάσεις το βράδυ σου χαλαρά, κάνοντας τα σχέδια σου για το μέλλον και αφιερώνοντας χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους.

Αιγόκερως
Πολλές καταστάσεις σε προβληματίζουν ιδιαίτερα, γιατί ίσως τις βλέπεις πιο τραγικές απ’ όσο είναι. Καλό είναι σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις όσα συμβαίνουν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Έτσι θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Πάντως η μέρα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα.

Υδροχόος
Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάζεις και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου όμως θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις ανατροπές.

Ιχθύες
Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για το ζώδιό σου, γιατί θα καταφέρεις να συγκροτηθείς και θα οργανώσεις τα επόμενα βήματα σου με μεθοδικότητα και ρεαλισμό. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα που έχουν προκύψει και σε έχουν αγχώσει και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα