Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (15/11)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με δάνεια, κάρτες, ασφάλειες καθώς και οικονομικές διευθετήσεις ιδιαίτερα αν σε αυτές εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει εκπλήξεις σε ζητήματα τα οποία δεν έχεις διευθετήσει. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη την τελευταία ημέρα της εβδομάδας δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι πιο ευνοϊκό και πιο αισιόδοξο για εσένα, καθώς θα δεις κάποια ζητήματα αλλιώς!

 

 

Ταύρος

Aυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να αντιδράσεις λίγο περίεργα στην παραμικρή κουβέντα που θα σου πουν οι άλλοι, καθώς οι συνθήκες που θα υπάρξουν στις διαπροσωπικές σχέσεις μπορεί να σε οδηγήσουν να πάρεις «θέση μάχης». Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο σου δεν είναι πολύ ευνοϊκή για να υπάρξουν ήρεμες συζητήσεις και συμφωνίες και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου.

 

 

Δίδυμοι

Μπορεί να προκύψουν κάποιες αγγαρείες τις οποίες δεν είχες στο πρόγραμμα και αυτό είναι κάτι το οποίο θα αρκεί για να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο δημιουργούν μία απαιτητική καθημερινότητα, η οποία με τη σειρά της μπορεί να δημιουργήσει πτώση της ενέργειας σου.

 

Καρκίνος

Φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στα δεδομένα που έχεις μέχρι τώρα. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αλλαγές και είναι πολύ πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει γύρω στον Οκτώβριο.

 

Λέων

Θα επικεντρωθείς πολύ σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα καθώς η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο φέρνουν αυτούς τους δύο τομείς στο προσκήνιο. Είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις και μπορεί να σε κάνουν να χάσεις ψυχραιμία σου. Μην επιμένεις στη διευθέτηση ζητημάτων που βλέπεις πως «κολλάνε» αρκετά, καθώς οι πρώτες ημέρες εβδομάδας μπορεί να έχουν αρκετά εμπόδια.

 

Παρθένος

Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι εύκολο να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις με όλους όσους βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου θα αναδείξει διαφωνίες που μπορεί να υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα και τώρα θα έρθουν έντονα στο προσκήνιο.

 

Ζυγός

Φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά καθώς οι λογαριασμοί και οι λοιπές υποχρεώσεις θα βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων σου. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου σου λέει να είσαι φειδωλός με τα έξοδα, καθώς αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυται για αγορές.

 

Σκορπιός

Με την αντίθεση Ερμή/Ουρανού να λαμβάνει χώρα φαίνεται πως θα είσαι ιδιαίτερα καυστικός και πολλές φορές αιχμηρός στο λόγο σου, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η αλήθεια είναι πως και οι άλλοι θα σου δίνουν αφορμές για κάτι τέτοιο, όμως και εσύ δεν θα αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα έκρυθμο κλίμα στις σχέσεις σου.

 

 

Τοξότης

Μπορεί να εμφανιστούν ως δια μαγείας κάποιες συζητήσεις οι οποίες είχαν γίνει σε παρασκηνιακό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή πού βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο δείχνει πως αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει αποκαλύψεις! Στις 22/11 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας επίσημα το μήνα και των γενεθλίων σου και δείχνει πως το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για εσένα και τις επιδιώξεις σου

 

 

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα πιθανόν να παρατηρήσεις πως κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου έχουν αλλάξει τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς. Με κάποιους θα εκπλαγείς ευχάριστα με κάποιους άλλους δυσάρεστα, όμως η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο σου λέει να αποφύγεις διαξιφισμούς και αντιπαραθέσεις.

 

Υδροχόος

Με την αντίθεση που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε εργασιακό επίπεδο, οι οποίες θα σε οδηγήσουν να αλλάξεις το πλάνο σου. Ενδεχομένως να υπάρξουν και συζητήσεις οι οποίες δεν θα γίνουν σε ήρεμο κλίμα και σε αυτό θα πρέπει να δώσεις σημασία ώστε να μην το αφήσεις να σε παρασύρει στο δικό του ρυθμό.

 

 

Ιχθύες

Θα έχεις επικοινωνία με πρόσωπα τα οποία σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον ή με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, κάτι που θα σε χαροποιήσει. Η αντίθεση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές σε συζητήσεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα μέσα σε αυτές τις ημέρες.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement