Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σωματική και ψυχολογική εκτόνωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Αρκετός είναι ο κόσμος που σε αυτές, τις ημέρες της νέας καραντίνας, επιλέγει τις απογευματινές ώρες για να κάνει την βόλτα και το περίπατό του, κυρίως στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας.

Και για να είμαστε ειλικρινείς, αυτή η έξοδος είναι για πολλούς η μοναδική «διαφυγή» από το σπίτι και ως εκ τούτου, όχι μόνο μία σωματική, αλλά κυρίως ψυχολογική εκτόνωση, άκρως αναγκαία.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οφείλουμε να επισημάνουμε πως οι πολίτες στην Πάτρα τηρούν τις αποστάσεις και στην μεγάλη τους πλειοψηφία, φορούν και τις μάσκες όπως πρέπει (και όχι στο πηγούνι).

Όσο για την κυκλοφορία μετά τις 9 το βράδυ, προφανώς υπάρχουν και κάποιοι που… παρασπονδούν, όμως ο γενικός κανόνας είναι πως οι πολίτες σέβονται και πειθαρχούν στα μέτρα. Η Πάτρα μετά τις 9 το βράδυ μοιάζει με άδεια πόλη…

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πόσα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αχαΐα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μειωμένος ήταν ο αριθμός κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στην Αχαϊα το Σάββατο.  51 νέες περιπτώσεις του ιού καταγράφηκαν.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η συνάντηση του Σπύρου Σκιαδαρέση με τη Μαρίνα Μαρτίνου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την Μαρίνα Μαρτίνου, συναντήθηκε την Παρασκευή στα Καλάβρυτα ο  Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Σκιαδαρέσης.

Σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο αναφέρει:

“Στην χθεσινή εκδήλωση στα Καλάβρυτα, είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε με την Πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου & Μαρίνας Μαρτίνου, κυρία Μαρίνα Μαρτίνου. Μας συνδέει οικογενειακή φιλία ετών με την ιδία και τον σύζυγό της κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, από την εποχή που ο μακαριστός θείος μας κυρός Παύλος ήταν Μητροπολίτης Γλυφάδας. Το μνημείο Πεσόντων Αγωνιστών του 1821 στα Καλάβρυτα ανακαινίσθηκε προσφάτως εκ βάθρων από την οικογένεια Μαρτίνου”

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: “Έφυγε” η Μυρσίνη Ιντζέ

Δημοσιεύθηκε

στις

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα