Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Με αποστάσεις και μάσκες το Εργατικό Κέντρο και ο Δήμος Πατρέων κατέθεσαν στεφάνι στην Παλιά Ασφάλεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Με κατάθεση στεφάνων στην παλιά Ασφάλεια της Πάτρας στην οδό Κανακάρη τηρώντας αποστάσεις και όλα τα υγειονομικά μέτρα, αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου τίμησε το πρωί της Τρίτης τη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου του ’73.

Παρούσα ήταν και η δημοτική Αρχή της Πάτρας, αντιπροσωπεία της οποίας με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Κ. Πελετίδη κατέθεσε στεφάνι στην Παλαιά Ασφάλεια.

Η «πορεία» που σχημάτισαν τα μέλη του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας για να μεταβούν στην παλιά Ασφάλεια αλλά και στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου, ήταν εντυπωσιακή, καθώς τηρήθηκαν απόλυτα οι αποστάσεις που προβλέπονται για την προστασία από τον κορωνοϊό. Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης ανέφερε πως «είναι υποκριτικό από την κυβέρνηση να ζητά ευθύνες από τον λαό, να μας φιμώνει και να μην επιτρέπει τον αγώνα του λαού».

«Τιμήσαμε το Πολυτεχνείο τηρώντας τα μέτρα. Εμείς, σεβόμαστε για τη ζωή και όχι για τα κέρδη. Εμείς αποδεικνύουμε με τη στάση σας και τις πράξεις μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πελετίδης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement