Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σημαντικό αποτύπωμα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Την έναρξη της λειτουργίας της νέας υπερσύγχρονης Μονάδας ΜΕΘ COVID -19 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών σηματοδότησε η επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη το πρωί του Σαββάτου.

Ο κ. Καρβέλης συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΓΝΠ Δρ. Δημήτριο Μπάκο επισκέφθηκε την νέα σύγχρονη μονάδα που αποτελείται από οκτώ νέες τελευταίου τύπου κλίνες, ανεβάζοντας το δυναμικό της ΜΕΘ σε δεκατέσσερις.

Το ΠΓΝΠ αποτελεί τη ναυαρχίδα της Υγείας στην ΠΔΕ και όχι μόνον , καθότι «σηκώνει» το βάρος της πανδημίας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι συντονισμένες προσπάθειες και η αγαστή συνεργασία του αν. Διοικητή  του ΠΓΝΠ με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ δημιούργησαν την νέα Μονάδα ΜΕΘ. Σαν αποτέλεσμα της ιεράρχησης των αναγκών του ΠΓΝΠ,  που όπως αποδεικνύεται αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για το Υπ. Υγείας και τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, αφού θα υπάρξει άμεσα περαιτέρω ενδυνάμωση  της  ΜΕΘ COVID -19 με  προσθήκη άλλων 6 υπερσύγχρονων κλινών. Πρόταγμα του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ είναι να μην μείνει κανείς ασθενής χωρίς κρεβάτι και  χωρίς  ενίσχυση  με  τον ανάλογο εξοπλισμό το ΠΓΝΠ και  τα δορυφορικά  Νοσοκομεία. Αυτή η στοχευμένη μέριμνα με αποτέλεσμα, εγγράφει  σημαντικό αποτύπωμα.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement