Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Διαμαρτυρία του Λ. Μαργαρίτη Τα πάρκινγκ έγιναν… κάμπινγκ

Δημοσιεύθηκε

στις

Την διαμαρτυρία του εκφράζει με ανοικτή επιστολή του προς τα μέσα ενημέρωσης ο δικηγόρος, Λεωνίδας Μαργαρίτης για την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους στάθμευσης της πόλης.

Όπως αναφέρει «μια πολύ καλή ενέργεια της Δημοτικής Αρχής, υπήρξε στο παρελθόν η δημιουργία περιφερειακών χώρων στάθμευσης, σε χώρους του ΟΛ.ΠΑ. όσο και σε άλλα σημεία για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας εντός της πόλεως.

Μετά τη δημιουργία και άλλων χώρων στάθμευσης στην παραλιακή της Ακτής Δυμαίων, η Δημοτική Αρχή δρομολόγησε λεωφορεία για την δωρεάν εξυπηρέτηση των συμπολιτών.

Όμως δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος, για να ακυρωθούν τα μέτρα στην πράξη. Τα δρομολόγια του λεωφορείου έγιναν ακανόνιστα, ενώ και τα σταθμευμένα οχήματα βρίσκονται στο έλεος των διαφόρων ευρω- τσιγγάνων που έχουν κατακλύσει τους χώρους των παρκινγκ και τα έχουν μετατρέψει σε υπαίθρια κάμπινγκ.
Το πλέον παράδοξο και τραγικό της περιπτώσεως είναι ότι οι οδηγοί που προτίθενται να σταθμεύσουν περιτριγυρίζονται από μικρά παιδιά που ζητιανεύουν, με κίνδυνο να καταστούν υπαίτιοι ατυχήματος. Υπάρχουν στην πόλη μας, Δημοτική Αστυνομία, Λιμενική Αστυνομία, Τροχαία, και ΔΙ.ΑΣ που όμως αδυνατούν να επιβάλλουν την εφαρμογή των νόμων και να μάς προστατεύσουν .
Ας ελπίσουμε πως η βαρηκοΐα δεν είναι επιδημική νόσος».

Ροή ειδήσεων

Advertisement