Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Στην Παναχαϊκή ελπίζουν να υποχωρήσουν τα κρούσματα και να ξεκινήσει η δράση στα μέσα Δεκεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Από την στιγμή που ο στόχος του Νοεμβρίου έχει χαθεί, πλέον ο επόμενος είναι να υπάρξει δράση τον Δεκέμβριο ώστε να μην χαθούν όλα αφού πλέον τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων δεν έδωσε κάποια απάντηση στο διπλό αίτημα της Σούπερ Λιγκ 2 -άγνωστο πότε θα το κάνει- και έτσι όλοι εικάζουν πως η απάντηση είναι αρνητική οπότε προσαρμόζονται πλέον στα δεδομένα τα οποία δεν αφήνουν αισιοδοξία.
Μετά και τις επαφές που έγιναν με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και με άλλους φορείς, έχουν λάβει το μήνυμα πως δεν θα υπάρξει σύντομα δράση και μόνο όταν υποχωρήσουν τα κρούσματα σε όλη την Ελλάδα, θα χαλαρώσουν τα μέρα και μεταξύ άλλων θα τους επιτραπεί η δράση.
Πηγές που έχουν πρόσβαση στους λοιμωξιολόγους εκτιμούν πως αν υποχωρήσουν τα κρούσματα μέχρι την επομένη εβδομάδα, θα τους δοθεί το «πράσινο φως» για να επιστρέψουν στις προπονήσεις και στα μέσα Δεκεμβρίου να έχουμε πρεμιέρα.
Αυτό είναι πλέον και το επόμενο στοίχημα τόσο για την Παναχαϊκή όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες να μπουν στο γήπεδο, έστω και μέσα του επόμενου μήνα (κάποιοι μιλούν για το σαββατοκύριακο 12-13 Δεκεμβρίου χωρίς όμως ακόμα κάτι οριστικό) σε μια προσπάθεια να βγουν τα κουκιά όλης της περιόδου, με ορισμένες εμβόλιμες αγωνιστικές.
Αν τα πράγματα όμως δεν κυλήσουν ομαλά με τον ιό και η επιτροπή λοιμωξιολόγων δεν ανάψει πράσινο φως ούτε τον επόμενο μήνα και αναγκαστικά πάμε για τον Ιανουάριο του ’21, τότε τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα για την Σούπερ Λιγκ 2.
Σε ό,τι αφορά τη διοίκηση της Παναχαϊκής, είναι περιττό να πούμε πως ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Μπάρλος και οι συνεργάτες του είναι προβληματισμένοι. Είναι λογικό να είναι δυσαρεστημένοι όμως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο εκτός από το να περιμένουν τις αποφάσεις.
ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΖΟΑΟ
Από εκεί και πέρα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της Παναχαϊκής θα οδηγηθεί σε συμβιβασμό με τον Φερνάντο Ρούμπεν Τζοάο. Χθες υπήρξε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη και οι δύο πλευρές κατέληξαν στο να δοθεί ένα ποσό στον Αργεντινό παίκτη και να λυθεί το συμβόλαιό του, κάτι που πιθανότατα θα γίνει σήμερα ή αύριο.
ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ Η ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΜΠΙΤΣΑΚΟ
Στο μεταξύ, νέα επιτυχία του νομικού σύμβουλου της Παναχαϊκής Χάρη Γρηγορίου καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση του Αλέξανδρου Μπιτσάκου που ζητούσε την καταβολή του ποσού των 13.012,54 ευρώ εφάπαξ.
Έτσι το Διαιτητικό Δικαστήριο διατήρησε την αρχική απόφαση που λέει πως η πατρινή ομάδα θα πρέπει να εξοφλήσει σε έξι ισόποσες μηνιαίες δόσεις τον πρώην ποδοσφαιριστή.
Να θυμίσουμε πως η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει καταβάλει ήδη την πρώτη δόση και εντός των ημερών αναμένεται η δεύτερη δόση του οφειλόμενου ποσού στον Αλέξανδρο Μπιτσάκο.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement