Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Όλα ήταν έτοιμα για την επανεκκίνηση στις γυναίκες της Ακαδημίας των Σπορ

Δημοσιεύθηκε

στις

Όλα ήταν έτοιμα για την επανεμφάνιση της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας στις Εθνικές κατηγορίες γυναικείων πρωταθλημάτων ΟΧΕ, αλλά δυστυχώς ο κορωνοϊός έχει αναβάλει την συμμετοχή της. Αυτή η παρουσία θα είναι η 13η στην Α2 γυναικών, ενώ την πρώτη της συμμετοχή σε αυτήν την κατηγορία ήταν την περίοδο 1999-2000.

Η πατρινή ομάδα έχει αναδείξει αξιόλογες εμφανίσεις σε αυτό το πρωτάθλημα όπου μάλιστα διεκδίκησε ακόμη και την άνοδό της στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών μέσα από αγώνες μπαράζ ανόδου. Κατά το παρελθόν έχει βγάλει από τις υποδομές της παίκτριες που έχουν αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες, όπως η Χρυσάνθη Αραβαντινού, η Ευγενία Καράγιωργα και η Χρυσούλα Τσαπικούνη.

Οι περισσότερες παίκτριες της σημερινής ομάδας γυναικών είναι γηγενείς, έχουν βγει από τις υποδομές που χρόνια τώρα λειτουργούν με επιτυχία στην πατρινή ομάδα. Την προσπάθεια αυτή υποστηρίζουν ως προπονητές ο γυμναστής με ειδικότητα στην χειροσφαίριση Θεόδωρος Λιβιέρης και η παλιά παίκτρια της ομάδος (τερματοφύλακας) Ελένη Κονταξή.

Ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Δεβελέγκας τονίζει: «Κατόπιν της εισήγησης ΔΕΠ/ΟΧΕ ότι τα φετινά πρωταθλήματα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών θα πραγματοποιηθούν λαμβάνοντας υπόψη τα γεωγραφικά κριτήρια των ομάδων, αποφασίσαμε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να δραστηριοποιηθεί πάλι το τμήμα σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών. Πρέπει να ευχαριστήσω και δημόσια τους δύο προπονητές της ομάδος που ηγούνται αυτής της προσπάθειας και να ευχηθώ τόσο σε αυτούς όσο και στις αθλήτριες, καλή επιτυχία, να εκπληρώσουν χωρίς τραυματισμούς τους στόχους τους και να ευχαριστηθούν τους αγώνες όποτε αυτοί ξεκινήσουν με το καλό».

 

Ακολουθεί το ρόστερ της ομάδος (κατά αλφαβητική σειρά):

Ελένη Αβράμη

Αθηνά Αναστοπούλου

Βίκυ Κασάπη

Μαριρένα Κατσίπη

Ράνια Λαζανά

Μίνα Ξηνταροπούλου

Ελένη Παλαιολόγου

Μαρία Παλούμπη

Μαριλένα Παπαγιαννοπούλου

Αγγελίνα Ρούπα

Μαρία Σκόνδρα

Εύα Στεμιτσιώτη

Ήλιοσταλακτη Φαρμάκη

Λίλιαν Φιλιππάτου

Προπονητές:

Θεόδωρος Λιβιέρης (α΄ προπονητής)

Ελένη Κονταξή (β΄προπονήτρια)

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement